-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Sitemde kişisel blog kelimesine seo çalışması yapmaya çalışıyorum fakat site 75. sırada takıldı kaldı sürekli özgün içerik giriyoruz ama 75 den oynamıyor. Ne yapmam lazım sanki bir ağa takıldı kaldı orda 75 görmekten gına geldi :) Tanıtım yazıları yayınlarken
Kişisel blog bu şekilde link veriyorum.
Birde kişisel blog hakkında makale yazdım onada bu şekilde link veriyorum aşırıya kaçmıyorum ücretsiz ama kaliteli yerleri seçmeye çalısıyorum.
Biraz öncede gov.tr uzantılı domaine tanıtım yazısı attım. Alexa düşüyor ama site yerinden oynamıyor. Yaşı çok küçük henüz ortalama 2 aylık bir site ama normal mi bu durum ne yapmam lazım kafam çok karıştı anlatmamdan da anlamıştırsınız heralde ne kadar isyan ettiğimi :) Teşekkürler
Site adresi :
http://noktaorg.com/
Hiç Bu Kadar Garip Domain Gördünüz mü? Noktaorg.com Girip incelemelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Executive
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site henüz çok yeni ve kelimede zor bir kelime bence site henüz yeniyken uzun kuyruklu kolay kelimelere çalışmalar yapın ki site otoritesi sağlanana kadar trafik çekersiniz, onun haricinde her tanıtım yazısı üzerinden link verirken aynı kelimeler üzerinden link vermeyin mesela hep 'kişisel blog' olmasın google nezninde doğal gözükmez .
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
valla hocam bende elektronik devreler ve hobi devrelerinde 2. sayfada takıldım kaldım 1. sayfaya çıkamıyoruz aynı sorun bende de var.....(kelimede yükselme istiyorsan erdem seo olması lazım onlardan bir paket olarka yükselebilirsin ben 2 sayfa birden yükseldim)
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Aynı keyworde sürekli backlink alırsanız sıralama sabit kalır, çeşitlendirin.