Merhabalar,
Bu yazımı yazdığımda Panda son güncellemesini yapmamıştı. Son güncelleme ilede çok fazla değişen birşey olmadı aslında.
Yazımdaki belirttiğim 3. madde olan "Google Satış Ortağı Programları Yönergesi" Panda'nın temelini oluşturan özelliklerden bahsetmektedir.
Ki bu önerge içinde detaylı yazımı yine sitemden bulabilirsiniz.
Vaktim olsa da yazı dizisine devam edebilsem ve uygulama ile ne kadar etkili olduğunu gösterebilsem. Bir gün mesai saatim sabah kalkınca, akşam sıkılınca arasında olursa devam edeceğim.
konuşmalara biraz geç dahil oldum. my@ilyasalcok.com.tr mail adresi üzerinden sorularınızı sorarsanız, merak ettiklerinizi, fikirlerinizi seve seve cevaplarım.
Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Bu yazımı yazdığımda Panda son güncellemesini yapmamıştı. Son güncelleme ilede çok fazla değişen birşey olmadı aslında.
Yazımdaki belirttiğim 3. madde olan "Google Satış Ortağı Programları Yönergesi" Panda'nın temelini oluşturan özelliklerden bahsetmektedir.
Ki bu önerge içinde detaylı yazımı yine sitemden bulabilirsiniz.
Vaktim olsa da yazı dizisine devam edebilsem ve uygulama ile ne kadar etkili olduğunu gösterebilsem. Bir gün mesai saatim sabah kalkınca, akşam sıkılınca arasında olursa devam edeceğim.
konuşmalara biraz geç dahil oldum. my@ilyasalcok.com.tr mail adresi üzerinden sorularınızı sorarsanız, merak ettiklerinizi, fikirlerinizi seve seve cevaplarım.
Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Hocam yanlış anlamayın, ne sizin yazınızı ne de paravan sistemleri kötülüyorum.
Sadece yöntemin birçok kişi tarafından yanlış yorumlandığını ve hüsrana uğradıklarını görüyoruz.
Yani bu kadar fazla ücretsiz paravan hizmetinden yarar sağlamak yerine;
Parayla 5-6 tane domain - host alınarak daha yararlı bir sistem kurulur.
Hem bu sitelerle daha detaylı ilgilenirsiniz. Hem de buralardan alacağınız linkler ücretsiz bloglardan daha yararlı olur.