-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu soru belki daha öncede gündeme gelmiştir fakat biraz araştırdım tam istediğim cevabı bulamadım. Sormak istediğim konu şu;
Örneğin a kategorisinden 500 içerik var ve her sayfada 20 konu özeti veya başlığı olacak şekilde sıralanmış durumda. Bende bu kategori hakkında kısa bir açıklama girdim kategorinin ne ile ilgili olduğunu anlatan. Bu açıklama sayfa 1, sayfa 2 ... tüm sayfalarda mevcut. Bu durumun iç seo açısından dezavantajı var mı?
Kopya içerik sayılır mı?
Sosyal İlan Platformu - Arayorum.com
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Sitemap için sayfalamayı kapatın. Sadece kategoriler ve içerikler index alsın daha sağlıklı olsun. Tekrarlanan benzer içerikler filtreye girip arama sonuçlarından kaldırılıyor. O yüzden dediğim şekilde yapmanız daha mantıklı ve sağlıklı.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
güzel fakat bunu yapmam için bir site haritam olmalı :) işin esprisi bi yana site haritamda maalesef xml-sitemaps.com da yaptığım bir harita :(
WMSupport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Wordpress & SEO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%92)
Merhabalar. Öncelikle belirtmek isterim ki çok index değil kaliteli indextir yararlı olan. Neredeyse tüm müşterilerimde alt sayfaları noindex hale getiriyorum ki hem kalitesiz hit çekmeyecek içerikler index almasın hemde tekrarlanan başlık ve title sorunu yaşanmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu şekilde detaylı sitemap hazırlayabileceğim bir uygulama var mı acaba önerebileceğiniz? Veya bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hangi sayfaya vericek bu durumda canonical ? Meta olarak versek hepsinde görünmez mi?