lostyazilim
tr.link

Seo çalışması fikirleri

3 Mesajlar 633 Okunma
acebozum
tr.link

poyraz4111 poyraz4111 Yardımsever Kimlik Onayı
  • Üyelik 09.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Yardım
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 6 / 105
  • Ticaret 7, (%100)
Seo konusunda fikrinizi almak istediğim bir konu var.

Örneğin bir otele ait statik bir web sitesi var. (html, php vs.)
Bu web sitesi ayda yılda bir yapılan değişikli dahilinde güncelleniyor. Genel anlamda içeriği sabit.

Bu web sitesine seo çalışması yapılması durumunda, sıralamasının yükselme durumu nedir, farzedelim güçlü backlinkler ile desteklendi, içerik güncellenmediğinden yükselmesinin zor olacağını düşünüyorum.

• Bu siteye prsi yüksek bir site backlink verirse, içerik ne olursa olsun yükselir mi¿

• Farzedelim ilk etapta yükseldi, içerik güncellenmez ise düşüş olmaz mı¿

• Bu sebeple statik web sitelerine seo yaptırmak ne kadar mantıklıdır¿

Bu konuda ki fikirleriniz nelerdir?

elektronikssl
webimgo

tenzilat tenzilat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek b.muhendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 1, (%0)
Merhabalar ;

Sabit websiteleri (Otel vb işletmeler gibi ) genellikle backlink alarak ve ziyaret edildikçe sıralaması belirlenmektedir diye düşünüyorum , çünkü özgün içerik girme sürekli güncellenme gibi durumlar olmadığı için.

Tanıtım yazıları , Klas backlink ( güçlü ve PR'lı web sitelerinden sağlanan backlink ) alarak ziyaretçi sayınızı arttırarak sıralamaya etkin bir rol biçebilirsiniz.tabi bunun yanında artık mobil uyumluluk ve kullanıcı deneyimleride olması gerekmektedir.

Bunları yaparken aynı zamanda google adwords reklamlarıda vermenizi oneririm..Seo'ya etkisi her ne kadarda yok deselerde sürekli ve düzenli olarak verilmesi durumunda geri dönüş trafiği sağlamaktadır.

E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

tenzilat adlı üyeden alıntı

Merhabalar ;

Sabit websiteleri (Otel vb işletmeler gibi ) genellikle backlink alarak ve ziyaret edildikçe sıralaması belirlenmektedir diye düşünüyorum , çünkü özgün içerik girme sürekli güncellenme gibi durumlar olmadığı için.

İçerik girme durumu tam aksine vardır.

Sitenizin her ne kadar ana içeriği sabit olsa bile diğer sayfaları dinamik hale getirebilirsiniz.

Örneğin sitenize "Sıkça Sorulan Sorular (SSS)" bölümü açıp düzenli olarak soru ve cevaplar girebilirsiniz. Bu sayfaları backlink ile besler, ardından bu sayfalardan ana sayfanıza yada güçlendirmek istediğiniz sayfalarınıza link çıkabilirsiniz.

Yada "Müşteri Yorumları" bölümü açarak sitenizi dinamik tutabilirsiniz.

Bu önerileri deneyebilirsiniz. İyi çalışmalar.

uzayperformans.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al