lostyazilim
tr.link

Seo çalışması hakkında yardım

4 Mesajlar 701 Okunma
lstbozum
tr.link

mehmeter46 mehmeter46 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 40 / 107
  • Ticaret 1, (%100)
Selâmün aleyküm herkese iyi akşamlar;
aylik orta derece tekil hite sahip (40-45bin arasi) bir siteye sahibim. Kodlamasını kendim yaptım. Az cok hataları var fakat suan icin çalışır durumda. Sitemle pek ilgilenmiyordum. Geçenlerde yaşadığım iki olay üzerine düşmem gerektiği kanısına vardirdi.

Bir arkadaşımın iş yerinden yaklaşık 700-800 mühendis çalışıyor, bütün herkes benim siteme giriyormuş. Sohbet arasında boyle bir sitem var deyince hadi canim o site senin mi biz is yerinde senin siteye giriyormuşuz demesi beni çok sevindirdi.

Bir de melih gokcek in twitterda benim sitemi paylaşması da garip bir his verdi.

web sitemin yasalligi konusunda cok tedirginliğim vardı. Uzun süre arastirma yaptım. Birçok benzer siteleri araştırdım. Yasallik konusunda aklimdaki çoğu soru işaretlerinden kurtuldum. Hatta adsense doubleclix e başvurdum sitem onaylandı ödemeleri de çok şükür sikintisiz alıyorum. Daha fazla uzatmadan sorularıma geçeyim.

sitemi 3 forum haricinde hiçbir yere yazmadım. Ne paravan blog ne bir seo çalismasi hicbirsey yapilmadi. Sitemin hitini artirmak için öneride bulunacak arkadaş arıyorum. Gerek ücretli olarak ne gibi çalışma yapmalıyım yada ucretsiz olarak kendim neler yapabilirim bana bilgi verecek gönüllü arkadaşlar olursa çok sevinirim.

şimdiden herkese teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

wolveron wolveron ozgurlukicin.com Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 21, (%95)
Merhabalar,
Burada acilen yapacağınız ilk iş sosyal medya hesapları açmak olacaktır. Ve birkaç sosyal medya platformundan bahsetmiyorum. Minumum 10 ayrı ,ama 20 ye kadar çıkarsanız çok yararlı olacaktır. Bu ortamlara hergün paylaşım girmeniz gerekli.

Sonrasında 5 ile 10 farklı yine blog ortamlarından paravanlar açılarak buradada paylaşımlar yapılmalı. Biz genelde bloglar için 1 aylık özgünlük çalışmasından sonra paylaşımlara start veriyoruz.

Sonrasında forum tabanlı sitelere tanıtım girebilirsiniz.

Haber sitelerinden tanıtım yazısı satın alabilirsiniz.

Bundan sonrası hedef büyür ise ücretli seo tarafında destek almanız gereklidir. Kolay gelsin.
mehmeter46

kişi bu mesajı beğendi.

mehmeter46 mehmeter46 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 40 / 107
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Tanıtım yazıları girerken dikkat etmem gerekenleri anlatacak bir makale,blog yazı oneriniz var mi acaba?

wolveron wolveron ozgurlukicin.com Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 21, (%95)
Forumlara tanıtım için, sitenizi anlatan gerçekten bilgi içeren , nasıl bir site olduğunuzu ,amacınız ve kuruluşunuz gibi bilgileri detaylı anlatırsanız organik ir çalışma olacaktır.

Haber siteleri için ise daha çok haber niteliği taşıyan, içerisine ilginç doneler katılmış bir yazıyı yayına alabilirsiniz. Eğer tamamen doğal girmek istiyorsanız, anahtar kelime linkleme yerine yazı altına direkt ana sayfa linki konulması veya sitenizde yayına alıp kaynak gösterimi şeklinde yapılması, yazıyı çok daha doğal gösterecektir.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al