-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yönetimi seo çalışmasını yapan bir firmaya ait olan sitelerde yapılacak çalışmanın daha sonra silinmeyeceğine kim garanti verebilir. Hadi adamın kafası bozuldu sildi linkleri veya yazıları ? Benden tavsiye dikkatli olun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Öyle birşey yapamaz. Yaparsa bir daha ticaret yapamaz.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Bu düşünce biraz değişik geldi bana, Böyle bir şeyin olması söz konusu olamaz. Bu işi yıllardır yapan emektar ve emekçi olan bir çok arkadaşımız var. Program ile yapan insan var, Geceleri, gündüzlere karışmış artık göz bebeklerinden uyku akan ancak işini doğru düzgün adam gibi yaparak helalinden para kazanan kişilere saygı duymamız gerekiyor. O kadar emek verip de daha sonra kalkıp anlık bir sinir ile O emeği bir daha göstererek silmek imkansız gibi bir şeydir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Saygı ayrı birşey Ben kaynakların kendisinde olmasının ne kadar mantıklı olduğunu sorguladım.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
SEO işi yapıyorum diyipde linkleri 2 ay tutup sonra silenleri gördüm buradada vardır illaki tamam garanti verilmez ama yaaa adam unuttu ben linkleri sileyim biraz daha millete satayım 2 ay daha dursun silerim demek olmaz
Ucuz ucuz seo yapanların hepsi aynı taktik uyguluyor zaten.bin tl ve üzeri fiyatlarda seo iişi yapan firmalar dışında çalışmayacaksın piyasada herkes cin olmuş
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis - SEO - Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kendi sisteminden çalışan, veya şirket olan bir SEO firması, ya da çalışanı eğer sözleşmede sorun çıkmadıysa asla çalışmaları silmez. Karşılıklı anlaşma devam ettiği sürece çalışmalar kalıcıdır.
Fakat müşteri tarafından eğer bir anlaşmazlık belirtildiyse , ücret iadesi yapılmışsa linkler silinebilir.
Yada sözleşme tarihine kadar süresi boyunca durur ve daha sonra silinir.
Hiçbir SEO firması giderleri cebinden verme zorunluluğu yoktur sözleşme tarihi bittikten sonraki sürede.
SEO'culuk adı altında sürekli dış kaynakları kullanan kişi , kendine ait sistemi , kaynağı yoksa eğer tamamen tehlikelidir. Risk altındadır müşteri her zaman. Çünkü yayınladığı çalışmalardan hiçbiri kendine ait olmadığı için kalıcı çalışma taahhüt edemez.
Ayrıca SEO firması size aitte kalıcı bir sistem kurabilir. Bizler böyle hizmet sağlıyoruz açıkçası. Siz sadece SENELİK ücretleri ödemeye devam ediyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis - SEO - Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu şu şekildedir.
Hostinginizi ödemezseniz siteniz nasıl kapanırsa.
Belli bir güce sahip olabilmek için o gücü muhafaza etmek gerekir.
Yoksa 1000lerce rakibiniz var bir sektörde. Kalıcı olmak diye birşey olamaz. Mantık dışı açıkçası
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sitelerin rekabet halinde olduğu ayrı mesele. Tabi ki anlaşma biterse çalışma da biter ve başka bir site üste çıkabilir. Fakat ücreti ödenmiş linkler neden silinsin. Çalışma yapma, siteyle ilgilenme ama o saatten sonra link silmek antiseo olur.