-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
2 kere çalıştım. 1 i nakliyat sektöründe diğeri saç ekimi sektöründeydi. Nakliyat adına çalıltıpım firma daha büyük ve daha bilindikti. Site SPAM cezası aldı. Savunmaları anti seo yapılmasıydı. Diğer çalışmam da ise freelance çalışan biri ile çalışmıştım daha ucuz diye. Hiç beklentim yoktu ama güzel yerlere getirdi ve siteyi satmıştım. Belli olmuyor şans işi bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bu forumda seocu varmı ben kime yaptırdıysam verim alamadım malesef :)
zaten seo işinden anlayan adam burda forumda ucuz rakamlara yapmaz sana şu sıra sözü verir aylık ödersin adama 5-10 bin arası seni o sıraya sokar. O adamda kurumsal firmalara hizmet veriyordur çok iyi seodan anlayan adam burda 100-200 tlye seomu yapar :)
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
SametTEKE adlı üyeden alıntı
Herkes için aynısını söyleyemem ancak ipini koparan SEO uzmanı oluyor bu nedir arkadaş :D
Pawn aynen beni tarif ettiniz, ben de sadece kendim için yapıyorum ve oldukça başarılıyım. Üstelik bu işi yapmamama rağmen müşteriler yine de beni buluyor :D
Detaylı incelemeye indiklerinde kahraman vatandaşı buluyorlar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
yıllar bana seocu geçinenlerin %99.9'una güvenmemeyi öğretti
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
SEO işini yapacaksanız ya kendiniz hakkıyla yapacaksınız yada sözleşmeli olarak kurumsal bir firma ile anlaşacaksınız. 5-10 liralık paketlerle SEO olmaz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
6 aylık bildiğiniz deneme yanılma metodu ile yaklaşık 7 siteye ayrı ayrı seo hizmeti verdik.
birçok metot deneyerek siteleri izledik. Google'ın bize verdiği sıralama tepkisiyle (sitenin düşüş yükseliş) adımlarımıza devam ettik.
Şimdi ajansımızın bulunduğu Kütahya ilinde 4 kurumsal firma istediği kelimede 1.
1 firmamız türkiye çapında sektöründe tüm kelimelerde ilk 3 ' de (2 li keywordler de 1. tekli keyword de 1-3 arası 3'lü keywordlerde ise 1.)
gibi başarılar elde ettik.
biz şahsen piyasadaki kafa adam seocu dedikleri oluşumların (isim vermek istemiyorum) bilerek ve isteyerek çoğu genel seo bilgisini bloglarında yazdıklarını ama ufak-önemli şeyleride sakladıklarını düşünüyorum. Ki birkaç tespitimiz vardı.
Neyseki konuyu toplayayım tabiki herkese herşeye saygımız var, yorumlarda bahsedildiği gibi ingilizce kaynakları iyi takip edin. Türkçe kaynaklardan bence vazgeçin.
Saygılarımızla ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Hocam şuanda paket satış yapanların birçoğu öyle maalesef. Seo konusunda pek bilgisi olmayan arkadaşlar da yükseleceğini düşünerekten bu paketlere başvuruyor. Sonra dance ile etkisini anında hissedip elini başına götürüyor. Silsen de etkileri devam ediyor bir nebze maalesef. Bu sebeple en iyisi tanıtım yazısı şuanda ki bu algoritma yakında gümler benden demesi
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bu olaylar dahada çoğalacak ;)
ayhankaraman ın yazılarını okuyan kendini seo uzmanı zanıyor. Tabi böyle bir durumda, onlarıda suçlamamak lazım. adam 20 liralık çalışma yaptırıyor, 1000 liralık iş bekliyor. Bu tür insanlar çoğaldı, ve genelde ÖLÜCÜ diye hitap ediyorum ben.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI