studyokan adlı üyeden alıntı

Bu olay biraz tartışmaya açık ve sömürü konusu. geçen yıl 3 bin TL verip orjinal bir site yaptırdım. Orjinal makaleler girdim. Hatta iki günde bir girdim. KOnuyla ilgili benden sonra site kuran, tamamen kopya uyduruk siteler fersah fersah önüme geçtiler. Hiçbir başarı sağlayamadım.
Başarı sağladığım yeni girişimim de;
Premium bir wordpress tema kullandım. Gene orjinal makaleler yazdırdım. Domaini eski bir domain olarak seçtim. yaklaşık 20 civarı siteyi tanıtıcı bloglardan makale aldım ve linklerimi yerleştirdim. Sonra tek tek "google Trend" aracıyla anahtar kelimelerime uygun site kategorilerini öğrenerek bunlardan side bar link aldım. Ve ilave olarak aynı sitelerde mutlaka sitemi tanıtıcı makale de yayınlattım. 1-2 ay içinde istediğim kelimeleri 1. sayfaya taşıdım. Bazen 1. sayfadan 2. sayfaya gerilediğim kelimeler de olmadı değil. BU malesef oluyor. Yani bir kere getirdim sonrasında hiç uğraşmayayım mantığı pek uzun süre gitmiyor.
forum profil backlink, wikiler, paravan bloglar filan hiç uğraşmadım....

Katılımınız için teşekkür ederim. 3 Binlik temadan aldığınız verimin ötekinden daha düşük (kullanıcı dostu ) olduğundan kaynaklanabilir. Yukarıda söylediğim gibi görsel zekada yer edip rahat gezmenin geri dönüşüm olarak geldiği aşikardır. Detayları zaten yazmıştım. Sonraki seo çalışmalarınız çok güzel :) Kutlarım ve başarılarınızın devamını diliyorum...

WebDost adlı üyeden alıntı

Siz biraz ziyaretçiye yönelik anlattınız sanırım yada ben yanlış anladım, açıkcası kimse ziyaretçiyi düşünmez, kişi kar amaçlı siteyi açmış ise kesinlikle ilk önceliği googledan ziyaretçi çekebilmek ziyaretçinin teması veya başka bir özelliği beğenmesi için özel tasarıma geçmez.

Böyle kişilerin zaten internette söz hakkı yoktur.

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

O zaman şunu da diyebiliriz. Teması sıfırdan yapılanlar sürekli hit alır mı ? Tabi ki de hayır. Anlatımınız için teşekkürler. Fakat özgünlükten kastınız sadece tema olmamalı. Sitenin geneli özgün olması gerekiyor. Açıkcası bugüne kadar %95 internette ücretsiz olan temaları kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bana göre sitenin yükselmesinde temanın pek bir etkisi yok. Sonuçta kullanıcı Google'dan geliyor.

Söylediğiniz gibi Hayır öyle diyemeyiz. Temanın 0 dan yapılması ve kullanıcı dostu olması gerekli. Videodada bunu belli etmiştim zaten. Özgünlügün hepsinin tema olduğunu zaten söylemedim sadece makale değildir dedim. Temanın etkisinin olmadığını düşünüyorsanız başarılarınızın devamını dilerim. Göz gözü görmeyen bir yerde bulunmaktansa neyin nerde olduğunu bilmenin daha tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum.

Kusursuz olunamayabilir fakat onun için çabalamak ayrıdır. Bu sizce önemsiz gözükebilir ama Sırf Tasarımı için paranız olsaydı bir arabaya tirilyonlar verirdiniz.