lostyazilim
tr.link

Seo'da PR Önemi Kaldımı ?

13 Mesajlar 2.202 Okunma
acebozum
tr.link

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Aslında özgün içerik en önemli konu. Google amaç olarak zaten en uygun içeriği doğru arama isteği ile buluşturmaya çalışıyor. Ancak Google'ın bunu anlaması zor olduğundan içeriği değerlendirmek amacıyla link istiyor.

Gerçekten sadece özgün içerik girerek işini severek yapıp SEO'nun S'sini bile bilmeyen bir site yükselecek ve yükseldiği yerden kolay kolay inmeyecektir. Kısa vadede yapay backlinkler ile geçiliyor olsa da orta-uzun vadede mutlaka en tepeye yerleşecektir. Çünkü gerçek ve tamamen doğal işleyen bir süreç er geç mutlaka hak ettiği noktaya ulaşır.

Ama tabi bu süre uzun olduğundan sabırsızlıktan kaynaklı ya da sadece para odaklı hedefler için SEO mecburen devreye girmektedir. Kısa vadede SEO uzun vadede ise özgünlük her zaman kral olarak kalacaktır.

googleasistan
webimgo

hairmed hairmed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Full Stack Web Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** Ü**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 14 / 66
  • Ticaret 5, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Evet ustam haklısın. Ama işte çıkış noktamız backlinklerin değeri konusuydu ya. Şimdi bu yukarıda saydığınız bütün özellikleri anti seo olan bir site sadece backlinkle yukselebiliyor. Hatta yükseliyor. O zaman kimse kalkıp da backlink öenmini yitirdi demesin. Sadece backlinke bakış açısı değişti. Ve zaten satış ortaklığı hakkındaki bildirisinde tanıtım yazısı olayı resmileştirdi google. Evet 300 kriter olabilir. Bence hala backlink tek basına bu kriterleri yener :)

Ben de şunu söylüyorum:

Hiç backlink almadan bu kriterlerin bir çoğunu sağlayarak Google'da çıkmak mümkün :) Emek istiyor evet, ama mümkün.
GuestLion

kişi bu mesajı beğendi.

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

hairmed adlı üyeden alıntı

Ben de şunu söylüyorum:

Hiç backlink almadan bu kriterlerin bir çoğunu sağlayarak Google'da çıkmak mümkün :) Emek istiyor evet, ama mümkün.

Evet ne güzel anlaştık. Yani birbirimizi anladık. :P Bende hiç backlink almadan google ilk sayfa sadece hayal diyorum. long tail işini hiç açmıyorum ama.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al