DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Seo'da backlink almak hepimizin bildiği bişeydir ama aklıma takılan bi sorun var bu nedenle bu başlığı açtım Hani hep vardır örneğin web master blogunuz için film sitesinden backlinkin yararı olmaz diye bişeyler okumuştum
Site adı ile içerigi neyden karar veriyoruz backlinkin işe yarayıp yaramayacagını
Örnek vermek gerekirse
Oyun Sitesi bana ait diyelim 2. site ise Adı WmHaber.com ama içeriği %50 olarak veya %70 olarak oyun sitesi içeriği diyelim ? böyle bi link işime yararmı ?
Birde açtığım paravan bloglarda yazı içerisinde link vermem daha mantıklıdır değilmi
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Paravanlar için vereceğim taktik üç beş yazıda bir ana sitene link ver. O üç beş yazıyı da birbirine güzelce bağla. 1. 2.ye... 5.ye 5. ana domaine gibi.
Diğeri için ise benzer konulu sitelerden backlink daha yararlı. Konu dedim isim demedim fark ettiysen. Önemli olan benzer konular olan iki siteden birinin ötekine link vermesi ve bu iyidir :)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
Paravanlar için vereceğim taktik üç beş yazıda bir ana sitene link ver. O üç beş yazıyı da birbirine güzelce bağla. 1. 2.ye... 5.ye 5. ana domaine gibi.
Diğeri için ise benzer konulu sitelerden backlink daha yararlı. Konu dedim isim demedim fark ettiysen. Önemli olan benzer konular olan iki siteden birinin ötekine link vermesi ve bu iyidir :)
çok teşekkür ederim açıklaman için şimdi devam edebilirim :) duraklamıştımda bi ara:D
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Rica ederim, umarım istediğiniz şeylere ulaşırsınız. Baktınız sıkıntı var forumlar bugünler için var :)
1 kişi bu mesajı beğendi.