Title yani başlık kullanımı bir sitenin içeriğiyle alakalı okuyuculara kısaca bilgi vermektedir. Buna göre ocuyucu başlığı okuduktan sonra içeriği okur veya okumaz. Bu sebeple başlığın içeriğe uyun olması ve içeriği temsil etmesi gerekmektedir. Kitaplarda bile başlık son derece önemliyken kısa yazılı ve milyarlarca makalenin olduğu internet âleminde okuyucuları çekme acısından ne denli önemli olduğunu varın siz düşünün. Bu sebeple yazmış olduğunuz bir makaleyle ilgili başlığı o içeriğe uygun bir şekilde yazmanız sitenizin okunurluğunu artıracak ve site trafiğini arda yoğunlaştıracak bir uygulamadır yazılan başlığın altındaki. İçeriğin başlıkla alakalı olmaması durumunda ise sitenize olan güvenilirlik indeksi düşük olacaktır.

Bu sebeple sitenizin google indekslerinde düşük puan almaması sebebiyle yaptığınız işin hakkını vermeniz gerekmektedir. Bu sebeple konuyla alakalı olmayan balıklar yaza kısa vadede belki işlemlerinizi hızlandırabilir ancak uzun vadede google nin gözüne batmanız durumunda bu siteniz için hiç te iyi bir durum değildir. Bu sebeple sitenize daha çok tıklama lama için başlık seçimine özen göstermeniz gerekmektedir. Sitenizin tanıtımında kötü isim almaması açısından başlığa uygun içerikler girdikten sonra seo çalışmalarının en önemli safhasını atlatmışsınız demektir. Geriye kalanı ise sitenin içerik düzenlemeleriyle alakalı resimler paylaşmak ve bu resimlere de uygun bir başlık koymaktır. Eğer Osmanlı tarihiyle alakalı bir başlık koyduğunuz halde resmin, başlıkla bir alakası yoksa o zaman bu noktada da güven kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Google insanları kandırmanızı sevmez. İşinizi gerçek anlamda yapmanız gerekmektedir.

Seo çalışmaları sadece yazı anlamında değil, diğer alanlarda da sizin için önem arz etmektedir. Özellikle yapmış olduğunuz sistemciliğin kaliteli olması her türlü sitenizin ulaşılabilirlik özelliğine yansıyacaktır. Sitenizin başlığını ve alt başlıkları doğru bir şekilde yapmanız durumunda sitenizin google de değeri artacak ve google sizin sitenize olumlu puan vermek suretiyle sitenizi en üşüt sıraya taşıyacaktır. Ancak bütün bunların yanında işlemler veri tabanları halinde gerçekleştirildiği için bir takım oyunlar da yapabilirsiniz. Ancak bunu yamak için bilgisayardan ve google nin ne istediğinden iyi anlamanız gerekmektedir. Aksi durumda siteniz en alt sıraya düşebilir. Bunu aynı zamanda Google ye yakalanmadan yapmanız gerekecektir. Bu sayede google nin istediği özellikleri bir arada barındırmanız durumunda sitenizin trafiği her zamma en üst seviyede olacak ve bu sayede seo çalışmalarının en büyük meyvesi olan çok okunurluk seviyesine gelmiş olacaksınız. Bu sayede google size reklam teklifinde de bulunabilir. Bu sebeple google sitelerinde yapacağınız çalışmalarda seo çalışmalarının son derece titizlikle incelendiğinin farkına olmanız gerekmektedir. Para karşılığı seo çalışmalarından da doğru bir şekilde yararlanmanız durumunda sitenizin okunabilirlik durumuyla ilgilidir takım ilerlemeler kaydedebilirsiniz.


Eğer sitenizde herhangi bir sebepten dolayı bir sorun yaşamanız durumunda bunun sitenizi tasarlayan şirketlerle alakası olabilir. Bu sebeple site çalışmalarınızı ona göre yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Sitenizle ilgili her türlü çalışmalarda sizlere yardım edecek olan web tasarımcıları googlenin dilini çok iyi bildiği için bu konuyla alakalı da gerekenleri yapmak suretiyle sitenizin gencel kalmasını ve aramalarda ulaşılır olmasını sağlayacaktır. Bu sebeple sitenizle ilgili zaman zaman sizlerindi araştırmalar yapması yerinde bir davranış olacaktır. Sitenizin güncelliği için ödemiş olduğunuz paranın karşılığını doğru kişilerle çalışmak suretiyle sonuna kadar alabilirsiniz. Sitelerin seo çalışmaları konusunda Title yani başlık kavramı son derece önemlidir. Çünkü sitenin aynası görevini gören başlık ile o sitenin ne olacağına siz karar verebilirsiniz. Eğer kısa yoldan popüler hale gelirseniz gözler üzerinizde olur ve yapmış olduğunuz oyun çok kolay bir şekilde ortaya çıkar.

Bu Makale Web Tasarım Firması Tarafından Eklenmiştir..