lostyazilim

Seo Hakkında çok bilgili hocalarım baka bilirler mi ?

23 Mesajlar 3.206 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Sakulta Sakulta antakyabilgisayar.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 196 / 96
  • Ticaret 4, (%100)

sofu44 adlı üyeden alıntı

Hocam bende malatyada yaşıyorum da. Yaptığınız yanlış malatya için web tasarım yapılabileceğine inanmak. Zamanında bu işi yapmaya çalıştım. Bir hosting şirketi açtım. Malatya esnafına gidip de ben web sitesi açıyorum şöyle faydası var böyle faydası var diyince adamlar bizim facebook sayfamız var diyorlar.
Yani demek istediğim malatya insanı bu konuda ileri düşünceye sahip değil. çok fazla müşteri bulacağını sanmıyorum.

Aynısı hatay da da var :)))
bilalbakirci44

kişi bu mesajı beğendi.

Türk Türk'ü korumazsa, Tanrı Türk'ü korumaz!...
wmaraci
reklam

bilalbakirci44 bilalbakirci44 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 139 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Snotrau Katılıyorum Hocam seo İşi sabır işi Sabrın Sonu Selamet :) sabırla bekliyoruz ama hani bir de şu huy var diyorsun ki günde iki üç sıra atlayayım
Snotrau

kişi bu mesajı beğendi.

masteryusuf masteryusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 27 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

Snotrau adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam söylenecek herşey neredeyse söylenmiş alan adında biraz daha genele hitab etseydiniz sizin için daha iyi olurdu en azından anahtar kelimelerinizi genele hitab edecek şekilde seçerseniz daha iyi olur ayrıca hocam seo birazda sabır işidir internet üzerinden şu paketimiz var böyle 1. yaparız şöyle 1. ederiz sözlerine kanmamak lazım öyle bir durum söz konusu olsa prestijli şirketler herkesden önce kullanır evet yararlı paketler olabilir ama 1. sayfa sözü veren paketlere pek kanmamak lazım şuanda aktif olarak bir tesettür firmasında tek başıma seo yapıyorum 1 ay içerisinde 1. sayfaya girdik sefamerve modanisa ve tekbir den sonra geliyoruz ve inanırmısın rakiplerimin seosuna 1 adım bile yaklaşamadım doğru şeyi doğru zamanda yapmak önemlidir gerisi zamana ve sabıra kalmış öyle durumlar oldu ki 1 gecede 3 sayfa gerilediğimi bile biliyorum sabır ve özveri ile 1. sayfada yerinizi kısa sürelerde alırsınız umarım bol rekabetsiz anahtar kelimeler :)

Snotrau hocama katılıyorum. 1. Sıra veya 1. sayfa garantisi verenler kesinlikle **************dır. SEO stratejik bir hamledir. Rakiplerinizi iyi analiz edip ona göre adım atmalısınız. Rakiplerinizden daha kaliteli ve daha etkileyici içerikler hazırlayarak onları gölgede bırakabilirsiniz. Birazda azim ve sabır lazım.
Snotrau

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al