-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkese merhaba yeni açtığım sitem için SEO hizmeti almak istiyorum ama sitem yeni olduğu için 1 ay boyunca içerik paylaşıp öyle almayı düşünüyorum eğer yanlışım var ise düzeltim böyle daha mantıklı olacağını düşünüyorum birde temamı değiştireceğim ama şuan mı değiştirmem gerekiyor yoksa SEO hizmetinden sonra değiştirmemin her hangi bir dezavantajı olur mu (schema teması)
NOT : Tema Scheme teması ile değiştirlimişttir
tercihimukrayna.com
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
içeriklerin azken şimdi değiştir seo hizmeti alırken sıralamalarda etki eder güncelleme felan uzar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tema değişikliği köklü bir yeniliktir. Siteyi sadece içerikler olarak düşünmemek gerek. A'dan z'ye hemen hemen tüm kodlar değişecek. Bu büyük bir güncelleme olacağı için site büyümeden değişiklik yapılması daha doğru diye düşünüyorum.
İçerik sayısı azken veya yeterli değilken çalışma yapmak yarardan çok zarar verebilir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Temayı Şuanda Düzenleyin Hocam,Seo İçinde İçerik Girdikden Sonra Almanız Mantıklı Olacaktır.
İyi Forumlar.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Çalışacağınız SEO uzmanı ile kararlaştırın derim bu süreci.
2 kişi bu mesajı beğendi.
emrealtlr
Mühendis, Eğitimci ve Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Tema değişimi sonrası site üzerinden birçok etken değişeceği için, çalışmalarınızı ve sitenizi etkileyebilir ki büyük bir ihtimalde etkiler hocam, onun için şimdiden çalışmalarınız ile ilgili güzel bir tema seçip devam etmeniz güzel olacaktır.
SEO Hizmeti için ise kanaatimce en azından bazı SEO kurallarını bilip (örneğin; H1'in başlıkta olması gerektiği, anahtar kelime durumlarını, içeriklerinizin özgün olması, resimlerin optimizasyonu, sitenizin hızı gibi...) içerikleri o şekilde doldurmanız sizin açınızdan da iyi olacaktır. Bu sayede en azından güzel bir temeliniz olur, uğraşlarınız boşa gitmemiş olur. Zaten birkaç ay sonra da hizmeti alırsanız sizin için güzel olan sonuçlar elde etmeniz mümkündür.
Başarılar dilerim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
genel olarak teknik anlamda aklın yolu birdir. içerik sayısı az iken temayı değiştirmek en mantıklı hareket olur.
seo çalışması ise tüm içeriklere yapılmalıdır. buna siz karar vereceksiniz, isterseniz bir kaç içerik üzerinde çalışma yaptırır kendiniz devam edersiniz, isterseniz tüm içerikleri yaptırırsınız...