lostyazilim

seo hosting kullanımı hakkında birkaç soru

3 Mesajlar 625 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

eray6767 eray6767 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Elektrik teknikeri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 19 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar 15 adet ingilizce wordpress blog açmaya hazırlanıyorum amacım sitelerin birbirine link çıkmak değil her birini aynı kelimede ilk sayfalara çıkarmak. Yani nche kelimelerimden herhangi biri arandığında blogların en azından 4-5 tanesi ilk sayfada çıkmasını istiyorum google bu sitelerin her birinin farklı birilerine ait olduğuna inanması gerektiğini düşünüyorum aynı kişiye ait siteleri aynı kelimede ilk sayfada sıralamaz diye düşünüyorum bu nedenle seo hosting almayı düşünüyorum peki domainleride farklı isimlerle farklı sitelerden mi almam gerekiyor? Seo hosting kullananlar domain alımı işini nasıl yapıyor arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz acaba

wmaraci
reklam

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Domaini aynı firmadan alabilirsiniz fakat ber domaini farklı kullanıcı ismi ve farklı mail ile satın alın.Seo hosting için idealbosting i öneririm
eray6767

kişi bu mesajı beğendi.

eray6767 eray6767 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Elektrik teknikeri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 19 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
günlerdir idealhostingi araştırıyorum fr lokasyonu düşünüyorum bugün aklıma akwebide soktular ikisi arasında kaldım ama sitelerim global olacağı için idealhosting fr lokasyon daha cazip geliyor fiyatlarıda gayet uygun cevabınız için çok teşekkür ederim

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al