Bazı arkadaşlar yazmış özgün makale yazıyorum ama hit artmıyor siteye gelen giden yok diye arkadaşlar olağan konuları paylasarak tarih boyunca hiç bir site yükselmemistir.. her zaman farkındalık yaratmak zorundasınız. olağan konularla bir yere gelen kisiler gercekten sitelerini navigasyon misali oluşturan insanlardır ama bunu acemi webmasterler ha diyince yapamaz ama acemi bir webmaster yaratıcı ise bu işte 10 yılını vermiş kisileri bile yok edebilir ..

Google ileri görüşlü yaratıcı kisileri baş tacı yapar birşeyi olmadan düşünebilmeniz çok önemlidir yada kendinizi yeni şeyler üretmesi..

Sitemdeki içeriği buraya aktarıyorum ;;;

Merhabalar bugün sizlere birçok webmaster arkadaşımızın şikayet ettiği bir konu ile ilgili makale yazacağım.

Sitemde Özgün İçerik paylaşıyorum ama ziyaretci gelmiyor ? Hiti yükselmiyor ?

Sayın webmasterler sadece özgün içerik paylasmak sitenizin hitini yükseltmez ve istediğiniz ziyaretci kitlesine ulaşamazsınız.Özgün içerikten ziyade içeriğinizin niteliğide önemlidir.Yani insanların aradığı , ilgi çekiçi ve ya güncel olan makaleler yazmalısınız.

Nasıl makaleler yazmalıyım ve nasıl konular açmalıyım ?

Aslında sitenizin hitinin kısa sürede yükselmesini istiyorsanız yapmanız gereken insanların arayabileceği şeyleri önceden düşünmelisiniz yapmanız gereken tek şey bu insanlar durağan şeyler aramazlar en çok güncel olan şeyleri ararlar Mesela bir oyun sitesi açtınız oyun piyasasını takip edin Örneğin Gta v oyunu piyasaya çıkacak bilindiği üzere bu oyun milyonların oynadığı populer oyunlardan birisi eğer siz oyun çıkmadan bu oyun hakkında makaleler yazarsanız kesinlikle ilk sırada olursunuz yada gta v teknik hatalar ve çözümleri adlı bir konu açarsanız emin olun siteniz ilk sıralarda olur..Önemli olan Tek nokta açacağınız konuyu kimse açmadan açın yada ilk açanlardan olun google bunu çok önemser çünkü o konunun lideri konumunda siz olursunuz. Eğer açacağınız konu veya yazacağınız makaleler birçok kişi tarafından paylasılmıs yada yazılmıssa bu konudan hit almanız maalesef çoook zordur.

Google düşünen , yaratıcı konular paylasan webmasterlerin web sitelerini baş tacı yapar bunu unutmayın uzun işin kısası kimsenin paylaşmadığı veya ilerideki paylasılabilecek konuları önceden düşünüp erkenden paylasırsanız sitenizden alacağınız hit oranına siz bile inanamazsınız.Erken davranan kazanıyor açıkcası :)


KAYNAK : http://wm-tr.blogspot.com.tr/2015/05/sitemde-ozgun-icerik-paylasyorum-ama.html