-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaslar merhaba.
Surekli goruyoruz haber sitelerinden tanitim yazisi ilanlarini. Fakat ben bunlarin genel de google tarafindan fark edildigini dusunuyorum.
Nacizane onerim tanitim yerine röportaj yazilari yayinlansa hem yazinin haber degeri olur hem firmanin sosyala glarinda ki paylasim gucu degisir. (bu olayin uygulanip uygulanmadigini bilmiyorum).
Yani herhangi bir haber sitesinden 100-200 kelimelik yazi yerine 4-5 soru ile kendilerini ve ne yaptiklarini anlatan röportaj lar olsa bence ticari amacli calisanlar icin daha faydali olur. Dusunsenize sosyal medyada xxxxxx.com da yer alan ropartajimiz diye paylasim yapildigini.
Isi mutlaka benden daha iyi bilen arkadaslar ustatlar vardir. Benim ki nacizane bir oneriydi.
Vakit ayirip okudugunuz icin tesekkur ederim.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence istenen fiyatlar arasında uçurum olur ^^ -Anlatmak istediğinizi doğru anlayabildiysem tabi-
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yani hocam su sekikde , ben turizmci olarak yasadigim sorunlari, sektorun gelecegini anlatan, neler yaptik, neler yapiyoruz gibi karsiliklisoru cevap seklinde olsa. Simdi 200 kelime 300 kelime bir yazi yaziyoruz 2 3 link 1 esim hopp oldu seo veya degerli yazi. Bence cop yazidan bir farki yok bunun.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Yani bilgi paylaşımı hoş bir şey ancak, buna kimler katılım sağlar kimler sağlamaz bilinmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Aslinda buna kimlerin katilacagindan ziyade tanitim yazisi yazan arkadaslar ve yazdiran arkadaslarin dikkat etmesi gerekli hem haber degeri tasir hemde marka degerine katkisi olur diye dusunuyorum.