netbozum
tr.link

Seo ip uçları

13 Mesajlar 2.805 Okunma
acebozum
tr.link

sahinersoz sahinersoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 20 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

Dilara adlı üyeden alıntı

''Bir araştırmaya göre'' Googleden iyi araştırma, arama motoru olamaz.

Ek Olarak: Bugün Googlede, kafada olan kelime bazındaki siteler nasıl tepede duruyorlar? hiç paylaşım girmedikleri halde. Örnek kelimeler: ''sohbet, chat, güzel sözler'' Google bunlara çalışmıyor ya. her sitede mutlaka seo vardır. Seonun bir parçaları .edu, wiki, paravan bloglardır.

Yok ben tamamen zararlı demiyorum zaten. Ancak kullanılmaması taraftarıyım. 500 tane wiki sitesine link vereceğime 5 tane Wordpress kurulu bir bloga link veririm daha iyidir. Siz chat, msn vb. kelimelerin içerik girmeden nasıl ilk sayfada yer aldığını söylüyorsunuz. Tamam pravan bloglar var işin içinde ama wiki yemez yani. Artı olarak o sitelerin domain yaşları neredeyse benim yaşımda bırakın da ilk sayfada yer alsınlar. Google salak değil. Adsense için mause'un ekranda hangi yerlere gittiğini tespit ediyor adamlar. Bir örneğini google analyc servisinde görebilirsiniz. Bakıyorlar adamlar direk reklamamı tıklamış yoksa biraz gezmişler mi diğe. İşini bu derecede ciddiye alan google'ın wiki siteleride göz önünde alması ve bir tedbir uygulaması doğal. Bunu yaptılarda zaten. Son bir ayda wiki ile pr kasan sitelerde büyük düşüş yaşandı. Bunu yeni algoritmaya bağlıyorlar ama bilmiyorlar ki o algoritmada wiki için tedbirler var.

googleasistan
reklam

Dilara Dilara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 210 / 227
  • Ticaret 0, (%0)

sahinersoz adlı üyeden alıntı

Yok ben tamamen zararlı demiyorum zaten. Ancak kullanılmaması taraftarıyım. 500 tane wiki sitesine link vereceğime 5 tane Wordpress kurulu bir bloga link veririm daha iyidir. Siz chat, msn vb. kelimelerin içerik girmeden nasıl ilk sayfada yer aldığını söylüyorsunuz. Tamam pravan bloglar var işin içinde ama wiki yemez yani. Artı olarak o sitelerin domain yaşları neredeyse benim yaşımda bırakın da ilk sayfada yer alsınlar. Google salak değil. Adsense için mause'un ekranda hangi yerlere gittiğini tespit ediyor adamlar. Bir örneğini google analyc sevisinde görebilirsiniz. Bakıyorlar adamlar direk reklamamı tıklamış yoksa biraz gezmişler mi diğe. İşini bu derecede ciddiye alan google'ın wiki siteleride göz önünde alması ve bir tedbir uygulaması doğal. Bunu yaptılarda zaten. Son bir ayda wiki ile pr kasan sitelerde büyük düşüş yaşandı. Bunu yeni algoritmaya bağlıyorlar ama bilmiyorlar ki o algoritmada wiki için tedbirler var.

Öncelikle güçlü kelimelerdeki, sitelerin yaşı minimum 3 ila 5 arasında.. whois incelerseniz. Hiç kimse yıllardır .edu'dan, wikiden, paravan bloglardan şikayetçi olmamıştır. 3 Gündür bu konu ile ilgileniyorum. kimsenin şikayetçi oldugunu görmedim.

iyi çalışmalar.

trgy trgy Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 390
  • Beğeniler 32 / 209
  • Ticaret 16, (%100)
Bu anlattıklarınız doğru ancak bunların yanında normal backlink de alınması lazım. Spam makale sitelerinden link almak yerine bunlar yapılırsa daha iyi olur. Ne kadar kaliteli sitede linkiniz gözükürse o kadar iyi.
wpuzmann

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al