-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı ve Bilgisayar Sistemleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar Bu konuya Aslında pek çok arkadaşım değinmiştir ancak biraz daha detaylı bir bilgi vemek isterim. Google site içerisindeki bazı tagların uyumuna ayrı bir önem vermektedir.
Bu önem geçen hafta bir sitemin öenmli bir yer kazanmasına ve yükselmesini sağladı
title, description,keywords, body ve Hx uyumu,
Bu Uyum nasıl olacak derseniz
Title içerisindeki ilk anahtar kelime,
description içerisindeki ilk anahtar kelime ve keywords içerisindeki ilk anahtar ekliemeler aynı olursa ve bu anahtar kelime veya kelime öbeği body içerisindeki anahtar kelimelerden öenmlileri arasında yer alırsa son olarak H1 tagı ve ilk H2 tagı içerisinde kullanılmışsa ilk 3 sayfa içerisinde olmaması için bir sebep kalmamıştır. yalnız bu kural ana sayfa için değil iç sayfalar için geçerlidir.
hele birde ana sayfadan bu iç sayfaya aynı anahtar kelime ile yönlendirme yapılıyorsa site içerisinde bu anahtar klime için sayfa otorite sayfa olmaktadır.
Bu Benim bir tespitim ve uygulamamın sonucunda elde ettiğim bir durumdur.
yorumlarınızı bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Ewet Bu konuda makaleleri çok araştırdım hepsi sizin dediğiniz gibi doğru tespit tebrikler
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bu bahsettiğiniz konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
e-ticaret satış
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaş milyonlarca site var.Tespitiniz doğru fakat google 10 senelik bir sitenin kötü bir makalesini, sizin ince eleyip sık dokuduğunuz bir makaleye değer buluyor. Googleın gözünde Önemli olan Referanstır yani backlink. Siz dünyanın en güzel site içi seosunu yapın ama backlink almıyorsanız bir hiçsiniz demektir.Birilerinin sizi farketmesini istiyorsanız mutlaka fazla paylaşım yapılması şarttır.
SEO dedikleri şeyin bu kadar pahalı olmasının sebebide burada yatmaktadır. Bu paralar saatlerce yazılan makalelere ve pr değeri çok yüksek sitelerde paylaşımına gitmektedir.
www.internetuzmani.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı ve Bilgisayar Sistemleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Local yapilacak seolar hicte o kadar pahaliya mal plmamakyadir bakiniz ankara sorgularinda seo hizmeti kelimesinde 1. Sayfa 1 haftada seowarp.net var