-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim yapabiliyorsan gerçi ayrı bir kitap olur ama senu....x gibi programların profesyonel kullanımlarından bahset derim. Bu söylediğimin ingilizcesi 113 dolar :D programdan pahalı. Senin anlayacağın sağlam para getirir
Tolgac
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Yazılım
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zor bir işe girişmişssiniz. Kolay gelsin başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı + Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Binlerce ücretsiz forum sitelerden tanıtım yapılarak veya profil backlink çalışmasının aslında artık SEO için önemsiz olduğunu, imlemelerin tarih olduğunu, bunların SEO çalışmasına katkısı olmadığını, aksine artık zararlı çalışmalar olduğunu vurgulamalısın.
SEO'cu geçinen yüzlerce insan olduğunu çoğunun SEO'yu bilmediğini, hacklink ya da spam kasarak yapılan çalışma ile insanların kandırıldığını yazabilirsin.
Pagerank değerinin artık önemsiz olduğunu, trustrank denen güven puanının asıl faktör olduğunu bahsetmelisin vs. vs. ... :)
Kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hilfiger adlı üyeden alıntı
Binlerce ücretsiz forum sitelerden tanıtım yapılarak veya profil backlinki çalışmasının aslında artık SEO için önemsiz olduğunu, imlemelerin tarih olduğunu, bunların SEO çalışmasına katkısı olmadığını, aksine artık zararlı çalışmalar olduğunu vurgulamalısın.
SEO'cu geçinen yüzlerce insan olduğunu çoğunun SEO'yu bilmediğini, hacklink ya da spam kasarak yapılan çalışma ile insanların kandırıldığını yazabilirsin.
PAgerank değerinin artık önemsiz olduğunu, turstrank denen güven puanının asıl faktör olduğunu bahsetmelisin vs. vs. ... :)
Kolay gelsin
Pagerank artık önemsiz mi ? :)
seo mu ? bu neyin kafasi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
En iyisi kendi bildiğindir hocam.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
SEO'yu bilmeden SEO kitabı mı yazacaksınız ? :rolleyes: .
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam kitapta bloggerı eksik etmeyin , ondada baya sorunlar çıkabiliyor ; aramalarda üste çıkma , sosyal medya tanıtımları , etiketler , domain otoritesi artırma , google speed ayarlarını yapma bunlar olursa süper olur yorumum dursun çıkınca haber edersiniz :)
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 yıl lise, 3 yıl çalışma hayatı +4 Yıllık üniversite mezunu olduğum bir konuda dahi en ufak dalında kitap yazamazken, Ben kitap yazabilirim diyebilmek büyük başarı.
Gerçi ben kitap yazıyorum dediğim zaman birilerinden aman ne olsun demem diyemem...