-
-
Yaş/Cinsiyet
42 /
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba, bir sitemiz var.girilen içerik tamamen özgün. Ama konular çok güncel olmayabilir. seo açısından yapılması gereken tüm çalışmalar yapıldı ve şu an google yavaş yavaş indexliyor.
Benim aklıma takılan şu, google "zaten yeterince bu konularla ilgili sayfa var" diyerek geri planda tutarmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hayır, eğer site otoriteniz yüksek olursa ilk sayfaya hatta ilk sıraya çıkabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tutar. Web sitelerin yaşı önemli. Backlinkli önemli.
Ama...
Buna rağmen sizin yeni makaleniz diğerlerinden daha iyiyse, Google'a zaman tanıyın. Kullanıcılar sizin makalenizi daha değerli gördükçe, Google'da size istediğiniz değerli verecektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 /
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşin kötü kısmı site soru cevap mantığında ve içerik olarak çok uzun içeriğimiz yok. Ama cevap(lar) var.
Birde yeniden indexlendiği için ne zaman aramalardan çok azda olsa ziyaretçi gönderir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 /
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki link yapısını google dan değiştirme şansımız olur mu yoksa yeniden indexlenmesini mi beklemek gerekir. Web adresi değişikliği yapılıyor diye biliyorum ama link yapısını bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2. daha uygun. Link yapısını google'dan değiştiremezsin, yeniden indekslenmesi gerekiyor, eski linkleri 301 yaparak yeni linklere yönlendir ki 404 almayasın.