birsevda adlı üyeden alıntı

Buradaki arkadaşın yanlış bilgilendirmesini müsadeniz olursa düzenliyelim ki bu konuyu okuyan kişilerde yanlış algı oluşmasın.
@yilmaz70 abi @enerjiveguc Kozba ve diğer arkadaşlardan müsade istiyerek sırayla duzenliyelim

Sizin burada demenize göre html siteler önce çıkar bu konuyu 5 sene önce açsaydnız evet derdim ama ne yazıkkı artık o kadar da önemli değil sonu html veya başka türevde bitmesinin. Önemli olan şu benzersiz başlık (Özgün Başlık) ve içeriğin kullanıcıyı uzun süre tutması.

Gelelim diğer yazdığınıza


Bu dediğiniz mantığa göre asp siteler ölsünler. Birde şunu belirteyim artık php asp ve bir çok sciprt uzantılarında php yada asp çıkmıyor ama velakin yukarda da dedim Önemli olan şu benzersiz başlık (Özgün Başlık) ve özgün içeriğin kullanıcıyı uzun süre tutması. gene diyeyim özgün sciprt her zaman için + katar. Nasıl özgün sciprt diyeceksiniz kendiniz sıfırdan kodlarsınız google bunu dikkate alır zaman içerisinde.



Eskiden belli zamanlarda güncelleme oluyordu doğrudur ama velakin üzülerek söylüyorum artık güncellemeler anlık oluyor.



Ne yazıkkı siz kendinizi güncelleyememişsiniz. Aldıgınız linkler nofollow ve dofollow olarak 2 ayrılıyor. Biri size yarar getirirken diğeri hiç bir yararı olmuyor.



Burda imlemeye değinmişsiniz ama velakin bunun değerli olması için kullanıcıların sitenizdeki içerikleri doğal olarak sosyal medya hesaplarından paylaşmaları sitenize ciddi değer katar.


Velhasılı eksiklerin bır kısmını da değerli hocalarım anlatmışlar. Bunu neden burada açkladıım tek tek sizin bu yazınızı okuyan insanlar da yanlış bilgi oluşacak ve bunun neticesinde de zarar görecekler belki.


Hocam doğallık her zaman önemlidir fakat paravan blog çalışması hala daha önemini korumaktadır. Wordpress.com uzantılı 5 tane paravan blog ile index almakta zorlanan web sitesine 1 ayda index süresini 5 dakikaya kadar düşürdüm. Yine news kayıtlı paravan blog kullanımı da giderek artıyor. Doğal imkan yoksa paravan blog ile imleme yapmak her zaman önemlidir.