lostyazilim
tr.link

Seo Meta Tagları

6 Mesajlar 999 Okunma
lstbozum
tr.link

Jozefronki Jozefronki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Harita
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba;

All in one Seo adlı eklentiyi kullanıyorum.Eklentinin tüm ayarlarını yaptım ve header.php ye kodunuda ekledim 1 ay oldu hala google tarafından tanınmadı..

sorum şu;
All in one seo ayarlarını yaptıktan sonra header.php de hangi kodların olması lazım?

wmaraci
reklam

mutluhanbiter mutluhanbiter WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 25 / 11
  • Ticaret 2, (%100)

Ben genelde bu kodları kullanıyorum. Bi ara google tarafından tanınmamıştı Ping attım 2 gün sonra tanımıştı. Sizde ping atmayı deneyebilirsiniz. Ve ya google webmaster araçlarından "google gibi getir"i deneyiniz.

Ping siteleri;

www.pingomatic.com
www.pingler.com

• Üyelik 13.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Harita
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
hocam benim demek istedğim farklı birşey diyorumki. seo eklentisi kullanan bir site header.php ye manuel olarak nımı eklemeli yoksa kodunumu eklemeli?. düşünsenize hem header.php ye bunu ekliyorum hemde seo eklentisine tagları giriyorum bana biraz mantıksız geldi yanlış yapıyorum gibime geliyor.

Ek Olarak: arkadaşlar konu güncel

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)

Jozefronki adlı üyeden alıntı

hocam benim demek istedğim farklı birşey diyorumki. seo eklentisi kullanan bir site header.php ye manuel olarak nımı eklemeli yoksa kodunumu eklemeli?. düşünsenize hem header.php ye bunu ekliyorum hemde seo eklentisine tagları giriyorum bana biraz mantıksız geldi yanlış yapıyorum gibime geliyor.

all in one seo da sadece bu ayar yok sizin için eklenti kullanmak daha mantıklıca meta kodlarından anlamanız lazım manuel yapmanız için tek ayar keywords ayarları değil.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Harita
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam cevapladığınız için teşekkür ederim...

tamda anlattığınız gibi sıkıntı burada başlıyor. ben eklentiyi kullandığım sürece php şablonlarına ek meta tanımlamaları yapmam gerekmiyor değilmi? normal kodlama yapısına baktığımız zaman arama motorlarının botları php şablonlarındaki meta tanımlamalarını tarıyor. seo eklentisini kullandığımız zaman bu seo eklentisi benim girdiğim tagları hangi dosyada saklıyor acaba? arama motorlarının botları bu verilere nasıl ulaşıyor?

ouzizz ouzizz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek SEO, Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 59 / 35
  • Ticaret 0, (%0)

Jozefronki adlı üyeden alıntı

$etiketler kodu değişkenden çekiyor zaten tekrar girmene gerek yok. Meta taglarda canonical etiketi varmı onu kontrol et seoda önemli bir tag.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 8 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 8 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al