-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşlar herkese selamlar.
birkaç sorum olacak. yaklaşık 1 haftadır seo ilgili araştırmalar yapıyorum. malum web projelerinin olmazsa olmazı. ancak bu araştırmalar süresinde fark ettim ki aslında araştırdığımda ulaştığım veriler genellikle birbirinin aynı. ve bu alandaki makalelerin de çoğu birbirinden esinlenmiş gibi.
şimdi sorularıma geliyorum.
1) seo uzmanı nedir? ve nasıl olunur?
2)bu süreçte tam olarak anlayamadığım süreçler var, örnek olarak kelime bazlı yükselme? bu nasıl mümkün oluyor?
3)seo da zamanlama ne kadar önemli?
4)site içi seo ile site dışı seo nun etkisini 100 üzerinden oranlarsak sonuç ne olur. hangisi kaç oran alır?
teşekkür ederim cevaplarınız için. özelden bilgi alabileceğim kişi olursa memnun olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Nonloser'ın çok güzel bir imzası var. "SEO Google'ı kandırmak değil, onu anlamaktır." bütün mesele bu..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam peki 5 aylık bi site için link vs. almak kelime bazlı olarak etkisi ne olur site dışı optimizasyon nedir? bu tip soruların cevabı her yerde aynı ama ne kadar uğraştıysam neredeyse hiç biri işe yaramadı. sitelerimi sektör olarak güncel tutmam mümkün değil çünkü ürün bazlı. hergün ürün giremem yani ama ana kelimelerde yükselmek için ne yapmam gerekir birde site için hiç bir seo çalışması yapmadım. denediğim seo teknikleri diğer sitelerde.
favoridus.com