-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hayır domain filan değişmeyin, Google yeni sitelere güvenmeyen bir arama motorudur. Biraz daha sabırlı olun ve içerik eklemeye devam edin. 3-5 aya eğer bir siteye gerçekten emek vermişsen Google fazlası ile karşılığını veriyor.
Kelimeniz için 1-2 ay daha sabredin zaten rekabeti olmayan bir kelime. Kısa zamanda ilk sıraya oturacaktır domain.
1 kişi bu mesajı beğendi.
sancar
Seo'nun bi tık ötesi.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo - Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Apple ın uygulamayı geliştirip 3-4. sırayı alma ihtimalinide göz önünde bulundurun. Daha önce google un geliştirdiği bi uygulama ve buna benzer tr uygulamasını app storeden kaldırttığını okumuştum alan adınız şuan için değerli bile görünüyor . İçerik girmeye devam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sancar. Hocam dediğinizi tam anlamadım desem yeridir. :) biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim. :) Arkadaşlar mesela uygulama şuanda 1. Sırada ben daha sonra ilk sıraya gelsem uygulama 2-3 veya dördüncü sıraya gelmesi bile çok kötü. Bu konuda düşünceleriniz nedir ?
sancar
Seo'nun bi tık ötesi.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo - Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Apple destekli bir uygulamadan 1 . sırayı alma ihtimalini ben çok olası görmüyorum ayrıyetten bu uygulamayı geliştirdikleri ve yatırım yaptıkları takdirde 2-3-4 sıralarıda muhtemel (şuan kontrol ettim ilk 4 appleda görünüyor ) ama alan adı benzerliği ve bu şekilde bi uygulama olması sitene hit çekmenide kolaylaştırabilir ama rakibin apple ona göre çalışman gerekecek umarım anlaşılır olmuştur saat geç olunca hatlar karışıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler. Sizin anahtar kelime sonuçlarınızın ekran resimlerini alabilirmiyim sakıncası yok ise farklı ip adresleri ile farklı sonuçlara ulaşıyorum. Bazen apple lobi yazınca hiç çıkmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi bir çalışma ve biraz zaman ile ilk 3-4 sırayı alırız diyorsunuz doğrumudur? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hit sitelerinden “apple lobi” anahtar kelimesine hit aktarımı yapsam günde 10-30 arası bir kaç ay böyle devam etse faydası mı olur yoksa zarar? Fikriniz nedir