ben bakıyorum. Sendbox ta deilsiniz ve 3740 indexiniz var. Belki seo yaptırtığınız kişi duplicate urlleri temizlemiştir.
belkide öyledir.bende zaten dolandırıldığımı düşünmek istemiyorum.teşekkürler.
Ek Olarak:
google toolsta site url ayarını www. şekilde belirt bundan kaynaklı oradaki ayar default ise buna karar vermez ve indexlerin dağılmış durumda hem www. başlayanlar var hemde www. olmadan aslında ikisininde toplamı senin index sayın. :) toolsta url ayarını www. olarak ayarlasan kısa zamanda toplanır hepsi birleşir tek domainin index sayın olur. SEO çalışmasında bir aksilik yok genelde bu çalışmaların yapılışında www. konsada yapılan yerlerin alt yapılarından dolayı backlinkler yada indexler www. olmadan çalışabiliyor. Siteni goole toolsta ki ayarla stabil şekle sokabilirsin. iyi forumlar
webmaster tools ta kayıt yaptırırken www ile başlıycak şekilde yaptırmıştım.umarım dediğiniz gibi olur ve toparlar.teşekkürler bilgi için.size de iyi forumlar.
bide sormak istediğim diğer şey de sitenin tasarımını a dan z ye değiştiricem yakın zamanda,bu indexlemeyi etkilermi?daha profesyonel bir tasarım hazırlanıyor şuanda.yakında giydirmesini de yapıcaz.