Simurg adlı üyeden alıntı
titlei hiç değiştirdinizmi
önceden Bursa Bosch Servisi
bu şekildeymiş google böyle indexlemiş
sonra sizde değiştirmişsiniz
ondan kaynaklanıyor
evet title son 1,5 ayda en az 4 -5 defa değiştimiştir fakat şöyle bişe var en son değişmemden sonra 1 ay nerdeyse dokunmadım ama hala öyle gözüküüyorr biliorum sık değiştirmek sıkıntı yaratabiliior google sonradan yaşayarak öğrendim ama iş işten geçti geçtidee ama google bişe yapmııorr ...
bişe daha dikkatimi çekti diğer sitelerdede aynı şey varr fakat onlara çıok sık değil çok nadir değişiklik yapmışımdır onlardada aynı sıkıntı varr acaba hepsi özel tek bir ipde olduğu içinmi google diğerlerinide aynı yaptı bilemedim...
Ek Olarak: ya arkadaşlar google siteyi güncellemesini güncellior en az 2 - 3 gün önce gelmiş ama neden title mi görmüüor anlamadım bide aynı özel ip üzerinde 15 site var seo çalışması yapılan sitelerde böyle bişe var örnek anahtar kelime = bursa arçelik servisi domain=
www.bursa-arcelik-servisi.com 2.sırada ondanda görünüş aynı bursa arçelik servisi yazıyor... örnek anahtar kelime =bursa siemens servisi domain=
www.bursa-siemens-servisi.com sıra 1 ondanda görünüş bursa siemens servisi olarak görünüyorr neden böyle çözemedim bunun gibi 2 - 3 sitemde bu haldee yokmu anlayan şunun bileğini kıracak arkadaşlar yaa
Ek Olarak:
ya arkadaşlar google siteyi güncellemesini güncellior en az 2 - 3 gün önce gelmiş ama neden title mi görmüüor anlamadım bide aynı özel ip üzerinde 15 site var seo çalışması yapılan sitelerde böyle bişe var örnek anahtar kelime = bursa arçelik servisi domain=
www.bursa-arcelik-servisi.com 2.sırada ondanda görünüş aynı bursa arçelik servisi yazıyor... örnek anahtar kelime =bursa siemens servisi domain=
www.bursa-siemens-servisi.com sıra 1 ondanda görünüş bursa siemens servisi olarak görünüyorr neden böyle çözemedim bunun gibi 2 - 3 sitemde bu haldee yokmu anlayan şunun bileğini kıracak arkadaşlar yaa