BegeniApp
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bugün ilk yazımı yazdım temamı ve adsense i de ayarladım herşey iyi gidiyor şimdi ilk yazım Sosyal Medya Uzmanı Nedir kelimesinde 100. Sıraya girdi ben nasıl daha öne çekebilirim ?
Sosyal medya platformlarında ve backlink almayı düşünüyorum fakat sosyal medyada paylaştığımda bu site güvenli değil vs falan diyor google aracından bakıyorum güvenli diyor ne yapabilirim ne yapmamı önerirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster, web site yapıyorum
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ssl aldın mı yoksa eğer bazen onun için diyordur.
gfo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Content Manager
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SSL Sertifikası mutlaka kurulu olmalıdır sitenizde, girdiğiniz (MUTLAKA ÖZGÜN MAKALE OLMALI!!) içerikleri Sosyal Medya'da (özellikle Twitter & Facebook) paylaşmalısınız. All-in-ONE-SEO eklentisini kurun ve Sosyal SEO'nuzu da mutlaka ayarlayın. Sitemap.xml & Rss & Robots.txt sayfaları mutlaka ayarlı olsun.
Bunun dışında; ücret ile, farklı farklı firmalardan, kaliteli backlink & seo çalışması paketleri satın alabilirsiniz. Size, kendi (yüksek alexalı), sitelerinden özgün makale giriyorlar ve keyword-link veriyorlar. İşinize yarayabilir.
Google'da yükselmek açısından Alexa Değerleri ve Page Rank'da önemli bir rol oynuyor. Ayrıca tek bir(1) yazı ile hemen yükselmeyi beklemeyin, siteye içerik girdikçe ve site büyüdükçe bu girdiğiniz içerikde yükselecektir.
Medium
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
ilk soruna cevap olarak sosyal medya kategorisi varsa bunun içine uzun kuyruklu konular açmaya başla. ilk yüzde çıktım dediğin konuya yoğunlaşmak için, ekleyeceğin uzun kuyruklu konularının içinde makale aralarında bu konuya linkleme yap. kolay gelsin