-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam amp ile yapabileceğiniz şeyler kısıtlıdır fakat angular veya react ile yazılan bir web uygulamada yapabileceğinizin sınırı yoktur ayrıca hız ve kullanıcı deneyimi açısından müthiş avantajlar getirir, size tavsiyem herhangi bi javascript frameworkunu kullanarak sitenizi yazdırmanız ve evet yazabilirsiniz ayrıca veritabanındaki tüm verileri de kaybetmeden kullanabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Puanınızın düşük olması sadece hızınızla ilgili değildir. Taranabilirliği de kapsar. Bu nedenle Pratikte hızlı bir deneyim sunsa da puan düşük olabilir. Google pagespeed insight testindeki öneriler esastır.
seo, web
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizmci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteyi js ile kodlarsanız, Google indekslemez. Örnek verilen sitenin Google önbellekleri boş sayfadan ibaret. Bu da Google'dan ziyaretçi alamamaya sebep olur.
Sitenin hızlanması için önce kodlama hataları giderilmelidir. Html ve css denetlemeleri yapılmalı, gtmetrix gibi sitelerde sorgu yapılarak, verilen tavsiyelere uyulmalıdır.
Hala yeterli hıza ulaşılamıyorsa vds, sanal sunucu gibi çözümlere geçilmelidir.
Bir site için AMP kurdum ama istediğim sonucu alamadım. Sanki başlanmış ama bitirilememiş bir proje gibi geldi bana. O yüzden kaldırdım tüm AMP sayfaları. AMP'li halinden daha iyi durumda site. AMP için her sayfada en az 1280*720 boyutunda resim olmalı. Bu yüzden çok sayfalı sitelerin AMP kurulumu zor oluyor.