lostyazilim

Site Yükselme Sıkıntısı

4 Mesajlar 660 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

moderngrup moderngrup Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 38 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar

kayserilazerepilasyon.net sitesinin teması wordpresstır

Sıtede all ın one seo ayarlıdır ve google console da eklıdır
Ping sitemap robots hepsı gonderılmıstır

Ancak anahtar kelimem olan kayseri lazer epilasyonda 19 dan 13 gelmıs ve durdu ne yapmalıyım

pr7 ve pr2 backlınkler alınmıs form tanıtım yazıları mevcuttur

wmaraci
reklam

grsy grsy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 1256
  • Beğeniler 148 / 399
  • Ticaret 22, (%95)
pr pek bir önemi yok alın pr7 düşmüş 1 domain atın wordpress tema boşuna diğer sitelere para vermeyin sağlık sitelerinden link alıcaksınız çöp olmamış siteler içeriği özgün olan kaliteli siteler gerisi vız gelir tırıst gider linklerde etkili yükselmek istiyorsanızda en az 3 aylık alın tanıtım yazılarıda aynı şekilde

hesap satış

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Şu anda sitenize ait pek bir link ve seo çalışması görünmüyor. Toplam 7 adet backlinkiniz mevcut. 3 adet dofollow outgoing linkiniz mevcut. 7-4= ?

Bir öneri olarak anahtar kelimenizde ikinci sırada çıkan sayfaya üye olarak link almayı deneyebilir veya ücretli backlink alımı da deneyebilirsiniz.

Forum tanıtım yazıları diğer blog veya sitelerden alınan tanıtım yazılarına göre düşük etki etmekteler. Bu forumun sizinle alakasına, DA sına göre de değişecektir.

Sonuç; az bir masrafla kolayca ilk sayfaya çıkabilirsiniz. Bedava da olabilir. Araştırmanız gerekiyor.

Saygılar

moderngrup moderngrup Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 38 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Hocamm pr 7 lı lınk unnıversıtenın saglık sıtesınden alındı zaten yanı alakasız degıl tanıtım yazılarınıa ben yazdım en ozgun sekılde

Ek Olarak:

adlbelge adlı üyeden alıntı

Şu anda sitenize ait pek bir link ve seo çalışması görünmüyor.

Link yok derken hocam

Ek Olarak:

adlbelge adlı üyeden alıntı

Şu anda sitenize ait pek bir link ve seo çalışması görünmüyor. Toplam 7 adet backlinkiniz mevcut. 3 adet dofollow outgoing linkiniz mevcut. 7-4= ?

Bir öneri olarak anahtar kelimenizde ikinci sırada çıkan sayfaya üye olarak link almayı deneyebilir veya ücretli backlink alımı da deneyebilirsiniz.

Forum tanıtım yazıları diğer blog veya sitelerden alınan tanıtım yazılarına göre düşük etki etmekteler. Bu forumun sizinle alakasına, DA sına göre de değişecektir.

Sonuç; az bir masrafla kolayca ilk sayfaya çıkabilirsiniz. Bedava da olabilir. Araştırmanız gerekiyor.

Saygılar

hocam sıte seo puanım

https://wmaraci.com/seo-analiz?s=http://kayserilazerepilasyon.net

sıteyı ben 3 hafta once hızmet ıcın aldım ve bu hale getırdım sosyal medyadanda desteklıyorum onerebılecegın dusuk ucretlı backlınk veya neler var bıde o 7-4 derken out bılmem ne nedır

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al