impjix adlı üyeden alıntı
Konudaki amaç nedir? Ego tatmini falan mı?
Madem wmaracı üyelerine yardımcı olöak istiyorsun taktiği buradan yaz millet faydalansın. Yok pm göndermekte yetmiyormuş konunun altından yazacakmışız.
Eminim cevherdir bilgileriniz...
Merhaba,
Eleştiriniz için teşekkür etmek istiyorum öncelikle.
Konuda tam olarak açıklık getiremediğimi anladım.
Taktiği buradan yazabilirim evet fakat atladığınız bir nokta var, herkesin hedefine farklı taktikler veriyorum. İnsanlar konuyu okuduğunda kendi sitesine göre olmayan taktikleri uygulayacaklardır. Çünkü SEO konusunda bilgisi olmayan arkadaşlarımız yanlış anlayacaklardır. Bunun önüne geçebilmek için böyle bir yaptırımda bulundum.
Site adını PM üzerinden istememin nedeni ise sitelerinin öğrenilmesini istemeyen arkadaşlar bulunuyor forumumuzda. Bu arkadaşlara kolaylık sağlamak istedim, hemde sırayla yardımcı olabilmem için konu altına yazmaları gerekiyor, yoksa o kadar nicki aklımda tutamam ve karmaşık bir sıra ile insanlara yardımcı olurum. Bu da onlara haksızlık olur.
Konudaki amacımı konumda belirttim. Ego konusuna gelirsek, ego "ben" den gelir. Ben burada insanlara yardımcı olarak "ben" kavramını kırıyorum. Bu egoyu aşmaktır, ego tatmin etmek değil.
Eleştiriniz için tekrardan teşekkürler, iyi forumlar dilerim.
Ek Olarak:
NovaMan adlı üyeden alıntı
Aynı yazıyı sitedeki farklı kategorilerde yayımlarsak bir zararı olur mu bunun siteye ?
Birden fazla kategoride yayımlarsak siteye zararı olur mu ? Kopya içerik vs. gibi.
Herhangi bir zararı olmayacaktır.
İyi çalışmalar dilerim.
Ek Olarak:
Güzel yorumunuz için teşekkürler.
Tekrardan iyi çalışmalar dilerim.