-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdi bir ziyaretçi olarak edindiğim izlenimi yazayım. ben bir sarı çizmeli mehmet ağa, sitene geldim ve şöyle bi baktım. bence şu alanlarda geliştirme yapılabilir:
1-basında ben kısmı biraz abartılı olmuş:) ha medyada senle ropörtaj falan yapılmıştır onu bilemem. ama varsa öyle gazete kupürü falan koymalısın.
2-arşiv kısmı boş, sit daha yeni, içerik az. geç index ve düşük google performansı çok normal
3- tutarlı bir biçimde ve içerik olarak zengin (250-300-400-500 hatta 800 falan kelimeli, içinde resim veya resimler olan belki video olan yazılardan bahsediyorum, birkaç adet h2 veya h3 etiketli yazılar, listeler veya tablolar gibi gibi) yazılar olması gerekir. video veya resim sitesi değil sonuçta.
4- font çok ufak ve açık gri. okuyamadım ben.
5- tema gayet şık ve kullanışlı.
6- yazıların ve sayfaların metin kısmı yazım kurallarına ve sayfa düzenlemelerine uygun olmalıdır. gramer olarak düzenli, paragraflara ayrılmış. yer yer alt başlıklar veya liste kullanmak duruma göre okuyucuyu daha çok yazıya çekecektir.
google botu için önemli olan 1 numaralı husus "crawlable website" kavramıdır. bu konuyu araştırınız.
google için önemli olan 1 numaralı husus "compelling content" kavramıdır. bu konuyu da araştırmanızı öneriyorum.
SEO denen olay aslında bu iki bileşenden oluşur. yapılan herşey bu prensiplere hizmet etmelidir.
alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım sitem 3 aylık ve defalarca alt yapı değiştirdim diyebilirim. Bazı sayfaları şu anda doldurmadım Ama o gördüğünüz sayfaların hepsi dolacak. Yazı olarak haklısınız biraz kısa yazmayı seviyorum. İnsanlar sıkılmasın diye diğer önerilerinizide göze alarak sitemi geliştirmeye çalışacağım. Teşekkür ederim....
alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
O video kullanılamıyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaş WMT olarak değinmiş, Google webmastertools >Tarama menüsünde> Google gibi getir özelliğini kullanabilirsiniz
alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-