lostyazilim
tr.link

Sitem Google da Çıkmıyor

2 Mesajlar 1.037 Okunma
lstbozum
tr.link

Bityavrusu Bityavrusu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci,Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 6 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar öncelikle umarım reklam olarak algılamazsınız.
babama yaptığım 1.5 aylık site arama motorunda ilk 500 e anahtar kelimelerde bir türlü giremedi.Nedenini hala anlayamadım.Hatta Göl Reklam diye arama yaptığımda google da diğer sitemiz.(golpantograf.com) çıkıyor hatta ve hatta çok çok uzun yıllar önce bedava alan adıyla alınan golpantograf.8k.com çıkıyor golreklam.net yeni sitemiz o çıkmıyor.
Anahtar kelimelerde bunlar.%100 Seo uyumlu makaleler var sitede,arama motorlarına kayıtlı.All in one seo kullanıyorum eklenti olarak.Dmoz kaydını bir türlü alamadım.Yorumlarınızı bekliyorum

Yakalık,yaka kartı,masalık,isimlik,kupa,plaket,kristal plaket,lazer kesim,laser kesim,kristal,dijital metal baskı,sublimasyon baskı,madalya,madalyon,masa isimliği,bardağa baskı,şapkaya baskı,tişörte baskı,tshirte baskı

wmaraci
reklam

patentofisi patentofisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 60 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 2, (%100)
benim sitelerde aynı durumda 1 yıl oldu ,ortada bişi yok. optimizasyonla ile ilgili backling,pink,imleme,link hepsi safsata oldugunu anladım. en önemli şey özgün makale ve düzenli hergün içerik girmek.onun için seo çalışması yaptırmaya gerek yok. süslü püslü seo çalışması ile ilgili şeyler yazıyorlar ama uygulamada ortada hiç bişi yok.bence bu işten gerçekten anlayan yok. çogu acemi,çırak düzeyinde.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al