lostyazilim

Sitem için oluşturduğum seo stratejisi hakkında fikir verin.

7 Mesajlar 1.098 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

asilbarlas asilbarlas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 8 / 29
  • Ticaret 2, (%100)

Merhaba arkadaşlar kuralı yaklaşık 10 gün olan android oyun ve uygulama indirme sitem için bir seo stratejisi oluşturdum doğrularımı,yanlışlarımı ve eksiklerimi belirtirtmenizi ve güzel öneriler yapmanızı bekliyorum.İşte 11 maddelik seo planım ;

1) Her gün asla aksatmaksızın 5 tane içerik girilecek. Bu içeriklerde en az 3 resim ,iyi bir açıklama(populer oyun ve uygulamalarda uzun bir açıklama diğerlerinde ise orta uzunlukta bir açıklama), oyunların tamamında bir youtube videosu,ve iki tane indirme(turbobit ve cloud.mail.ru) linki bulunacak.
2) 1 adet sağlam e-ticaret sitesinden footer backlink alındı. İki kelime [apk indir ve hile apk indir(bu kelimeler sitemizin temel kelimelerinden ikisi)].
3) Toplam 5 adet paravan blog açılacak. Bunlar blogger,wordpress vb. olacak. Tüm bloglara haftada 3-4 adet yazı girilecek. Hepsinin sosyal medya(plus,facebook,twitter) hesapları açılacak ve içerikler oradan da paylaşılacak. 1 ay sonra hepsinden footer backlink alınacak.
4) Ana sitenin her paylaşımı hali hazırda google plus,facebook ve twitter hesaplarından paylaşılıyor. Sadece link olarak değil ilgi çekici birkaç kelime yazılarak aynı zamanda. Bu hep devam edecek.
5) Semrush aracı ile büyük rakiplerin hit aldığı kelimelere bakıldı. Bu oyunlar ve uygulamalar uzun açıklamalar,bolca resimle beraber paylaşılacak. Ve youtube’da bu oyunların trailerları başına intro koyularak paylaşılacak. Açıklama üzerinden siteye backlink verilecek. Video da sitedeki paylaşıma koyulacak. Böylece youtube backlink alınmış olacak. Ve videoya hit alması için ilgi çekici başlıklar da verilebilir.
6) Site içi seo optimizasyonu all-in-one seo ile yapıldı. Title değeri,anahtar kelimeler,başlık vb. karakter sayısı ve keyword olarak uygun.
7) W3 Total Cache ile ve Resimler sıkıştırılarak site hızı 82’den 95’e çekildi.
8) İleride sitenin popularitesini artırmak için steam,google play kodu çekilişi vb. yapılabilir. Facebook’ta reklam vererek. Sitenin adreslerini paylaşma,abone olma gibi şartlarla. Bu hem backlink almamızı ve sitenin populerleşmesini sağlar.
9) İleride iyi sitelerden tanıtım yazısı ve backlink alınabilir.
10) Sitenin özgün ve kaliteli gözükmesi için tüm rar,apk dosyaları indirilip sitenin ismi dosyanın ismine de yazılıyor. Böylece dosyaları kendimizin yüklediği belli oluyor.
11) Arada bir forum tanıtımları ve forum profil backlinkler alınacak.Ancak spam düşmemesi için her siteye farklı yazı yazılacak.
12)Benzer oyun ve uygulamalar birbiri içinde linklenecenek.

Tanrı'ya sınırsız yaklaşabilirsin ama asla Tanrı olamazsın.
wmaraci
reklam

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Plan ve program oldukça yerinde olmuş, zamanı geldiğinde hedef kelimeler ve rakiplerinizi geçmek için reklam ve off page seo çalışmalarına ağırlık vermeniz gerekecek, bahsettiğiniz maddeler ciddi emek isteyen konular, bunları sağlayıp off page için yatırım yapamazsanız kötü olur. Tavsiyem site dışı çalışmalar için acele etmeyin, umarım başarılı olursunuz.

Emirhanc Emirhanc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 73 / 74
  • Ticaret 16, (%88)
Eğer bunları yaparsan başarıya ulaşırsın fakat bunları tek başına yapabilirmisin orasını bilmem :)

• Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 8 / 29
  • Ticaret 2, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler. Şu an zaten içerik girişi ve sosyal medya paylaşımları aralıksız devam ediyor off-page olarak paravan blog,tanıtım yazısı,backlinkler gerçekten emek istiyor. Yapabileceğime inanıyorum ancak yeni öneriler ve yanlışlarımı bulmak istiyorum.

wmaraci
wmaraci

ekbilisimm ekbilisimm ek-bilişim Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek mühendislik öğrencisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 557
  • Beğeniler 137 / 114
  • Ticaret 8, (%100)
siteyi pm ile iletirsen birkaç önerim olabiliri birde günlük 5 içerik bu sektör için çok az olur hocam
sedat5453

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 8 / 29
  • Ticaret 2, (%100)
@ekbilisimm geri döndüm hocam

sedat5453 sedat5453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)
Google bu tür sitelere karşı diye biliyorum. Adsense alamazsın. Ama olsun başka yollarla kazanç sağlarım dersen karar senin.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al