Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Öncelikle imzan harika. Tıkladım girdim senin için :) tag/konum durumunun herhangi bir zararı yok, hatta faydası var. Etiketleri indexliyor sonuçta. 22 gün çok kısa bir süre. Aynı şekilde benim de 1 buçuk aylık sitem var ama hiti yeni 20'ye yükseltebildim :) Sadece içerik girmekle, uğraşmakla olmuyor. Zamanı gelince link değişimi, tanıtım yazıları, seo çalışmaları vb şeylerin önemi çok büyük oluyor. Birkaç hafta daha bekledikten sonra bunlar üzerine yoğunlaşmanı öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Öncelikle bir işe başlamadan önce plan yapmak lazım. Klişeleri sıralayabilirim, Önceliğin içerik olması gerek. Web siten öncelikle değerli içerikler paylaşması gerek. İnsanlar seni arama motorunda bulmaları için insanlığa bilgi veren özel bilgi veren içeriklerinle web siteni şölen yapman lazım 22 gün demişsin ve 22 günü görünce bir tebessüm oluştu. Ben şahsi fikrim bir sitenin en az 1 sene içerik bakımından beslenmesi taraftarıyım. Tabi sadece içerik değil güzel lisanslı bir yazılım + Kullanıcı taraflı tasarım en başta olmak kaydı ile. Konuları dağıtmışsan affola öncelik plan programını düzgün bir şekilde yapman.
Nacizane tavsiyem logonu revize etmen.
Tasarımı daha kullanışlı hale getirmen.
İçeriklerini gücün yettiğince geliştirmen ve eklediğin içeriği sosyal medya + forumlarda paylaşman.
Backlink + Tanıtım Yazısı vs vs onları biraz zaman sonra düşünmeni tavsiye ederim.
Diğer üstadların bilgileri daha değerli olacaktır. Saygılarımla.
Ayrıca imzandaki samimiyeti web sitende de göster :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Seo tavsiyesi değilde şu tag olayı için yazmak istedim. Ben de şuan sitelerimde yoast'ı kullanıyorum ayarları var ordan tag sayfalarını hem noindex yapabilir hem de sitemap'ten kaldırabilirsin.
Açıkcası ben tag sayflarının indexlenmesini önermiyorum. En azında bir yazıya en az 10-15 adet etiket girenlerden değilseniz kalabilir ama öbür şekilde örneğin sitenin 10 makalesi oluyor o 10 makaleye 15 etiket giriyor ve 15x10'dan ekstra 150 indexi oluyor. Nerde okuduğumu unuttum fakat google bunları spam olarak algılayabiliyormuş galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçerik bakımından zenginleşmesi gerekiyor en az 4-5 ay içerik gir sürekli kaliteli güzel sabit bir tema bulmanı öneririm bu çok güzel gelmedi gözüme ( küçük bir tema bulabilirsin )