-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sitenin ilk 500 olduğuna sevin. Büyük bir ihtimal zaten filtredesin. Siteni baştan sonra nakliye, nakliyatla doldurmuşsun. Anahtar kelime yoğunluğu çok fazla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabiki ondan dolayı. Bu kadar çok kelime kullanılmaz. İlk 500 olmanda filtrede olduğunu gösterir. Seo çalışmaları yaptıysan işin çok zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
hmmm anladım hocam :(
ya seo dediğim sadece backlink çalışması yaptım.
O zaman sadece başlık title olarak
evden eve nakliyat ? Mı yapayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işlerden biraz anlıyorsam nakliyat işinden uzak dur. Pastanın büyük kısmını işi çok iyi bilen bu işe yıllarını işe vermiş insanlar yiyor. Emeğine ve zamanına yazık.
Soruna gelince yapman gereken çok şey var. Filtredeysen ne yaparsan yap olmaz. Çünkü kelime filtresi şöyledir. Nakliyat kelimesinde filtreye girersin. İçinde nakliyat geçen hiçbir şeyi google indexlemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorgulamana gerek yok bunu yapan siteler var ama ben pek güvenmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kimyager , Site kurucusu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO Rehberi adlı konumu okumanı tavsiye ederim.Kendi site içinde çok fazla aynı kelimeyi linklemek botların pek hoşuna gitmez.Sana öncelikle tavsiyem verdiğim seo rehberini incelemen.Nakliyatla alakalı olmayan sitelere backlink vermemen ( zararı olur yararı olmaz ).Nakliyatla alakalı forum konularına acıklayıcı backlinkler atman.
googlenin seni filitrelediğini sanmıyorum öğrenmek için kendi cpaneline gir seo tools kısmında google block check vardır ordan öğrenebilirsin.
aramada bulunmak istediğin konu biraz geniş kapsamlı bunun yanında sana kısa sürelide olsa bu listeye girme şansı sağlıyacak bir iki konu sitemde bulabilirsin biraz incelemeni öneririm.Sitemdeki tavsiyelerle 1 hafta içinde ilk 60 a giren çok ziyaretçim oldu.Ama sonrası bunun devamlılığını sağlamak senin elinde.Siteni düzgün geliştir yenilikler yap daha çok yenisin fazla takılma.
ekgeliryolu.com :webmaster:
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad