-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
düzenli seo çalışması... zaman kaybetme başla.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Haftasonu da benim hitler düşmüştü, Ne oluyor dedim, Büyük ihtimal cloudflare'nin azizliğine uğradık.Eğer sen de cloudflare kullanıyorsan onunla alakalı olabilir.Ücretsiz hesapları aşırı yoğun durumlarda kapatıyorlarmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anahtar kelimelerini değiltirdiysen Google örümcekleri bunu algılayana kadar Düşüş yaşaman normal konu açtıktan sonra anahtar kelime değiştirmek yerine farklı bir konuda farklı anahtar kelimeler kullanmalısın. Güncel ve Özgün içerikle üst sıralara zamanla gelirsin diye düşünüyorum, Web sayfanız w@rez ise Google bunu anladığında hit kaybı yaşarsınız w@rez sitelerde üst sıraya gelmek seo çalışması değil kullanıcı yoğunluğuna bağlıdır
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam birkaç gün önce warz olarak film vardı onları da kaldırdım diğer programlar ise yasal zaten ne kadar surede kendine gelebilir merak edioyeum zaten 100 hit vardı oldu 10
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Google, kendi sistemleri ile ilgili programlara yasal bile olsa çok kızıyor. Mesela Video converter yazılımlarını YouTube'a bir tehdit olarak görüyor ve böyle bir konuyu görür görmez sitenizi alaşağı ediyor. Adsense varsa anında reklamı kesiyor. Tecrübeyle sabittir.