-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam siz okumamışsınız sanırım tamamen :) Site yeni otorite kaybı olamaz o sebeple ve hiç birinde oto translate gibi bir durum söz konusu değil. Pek çoğu bizzat araştırdığım hazırladığım konular. Bazıları ise 2-3 farklı türkçe kaynağın birleştirilerek yorumlanmış çeviri halleri. Ben şahsen sitenin herhangi bir spam ya da karalisteye düştüğünü sanmıyorum. En büyük sıkıntım backlink muhtemelen
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizde sadece bir sayfanın title ını google da arattım ve hiç bir sayfada sitenizin sayfa linkine denk gelmedim. Ancak title da geçen "Coconuts oil" onlarca sayfa gördüm. Buradan şunu anlıyorum. Title başka, link başka ve doğru anahtar kelime tercihi yapılmamış olabilir. Doğru etiketler sayfa içerisinde kullanılmamış olabilir. Tema ayarlarında Sayfa içinde etiketleri görünür yapma şansınız var ise bu şekilde deneyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Aynı tarz sayılabilecek sitem var benim de , ingilizce. Sosyal MEdyadan gelen ziyaretçi sayısı 400 500 Google Organik 5-10 arası. Çözüm bence yok. 1,5 aylık bir site sağlam backlinklerim var. DA seviyesi 10 pa 22 yani. 1 aylık sitenin da pa değerleri bunlar. Ama hiçbir şekilde organik ziyaretçiyi arttıramadım.
Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
İçerikler iyi fakat konuların kelime yoğunluğu çok yüksek. Bir çok kaliteli web sitesi var önünüzde. Biraz daha popüler olmanız gerekiyor.
- Sizinle alakalı konulara link bırakın
- Sosyal medya (Fb, Ig ve Pinterest) taraflarında çok aktif olun
- Kullanıcıyı harekete geçirecek etkinlikler yapın site içerisinde ( örnek yorum yapana PDF diyet önerileri gibi).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öneriler için teşekkür ederim hocam. Pinteresti aktif kullanmaya çalışıyorum. Herhalde dediğiniz gibi kaliteli sitelerden link almam lazım. Bir şekilde bulmaya çalışacağım artık :)