lostyazilim

Siteme Kötü Seo Uygulandı

4 Mesajlar 1.011 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

asiruzgar asiruzgar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Programcısı/Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım.
Sağlık sitem var biz kimsenin hakkını yemeden allaha şükür paylaşım yapıyoruz ediyoruz ama yazdığımız yazılar olsun paylaştığımız şeyler bir türlü ilgi görmüyor hitler +60 90 dolanıp duruyor +300 makale hepside özgün.

Alexa derecesine bakıyorum en kötü sitelerim dünya sıralamasında ve ülke sıralamasında puan alırken benim sitem puan almıyor.

Alexa Dünya Sırası5.528.168
Alexa Ülke Sırası 0

Daha sonra baktımki 208 adet backlink var.
Backlinkleri kontrol ederken birde ne göreyim xyz siteler ve hacklink sitelerden link almış şimdi anladımki hakkımızı yemeye çalışanlar var.Bu sitelerden dolayı gerekli başarıya ulaşamıyorum.Dmoza kayıt ediyorum kabul etmiyor aramalarda eskiden en fazla 15 saniyede konu indexlenirken şimdi 1 saat ile 1 gün arası değişiyor yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum acilen.

wmaraci
reklam

playbek playbek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek amatör webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 23 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
aynı sorun bende var gereksiz çöplük backlink lerle uğraşmayın herşeyi kendiniz yapın zamanla yükseleceğinizden eminim mermer su'dan serttir fakat su mermere damla vura vura zamanla mermer delinir.

Dilara Dilara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 210 / 227
  • Ticaret 0, (%0)
Eğer imzanızda ki site ise Dmoz'a eklenmesi uygun değil. (Footer, sidebar vb. hataları var) Yanlış seo çalışması yapmışsınız veya yapılmış. Kelimeniz'de yoksanız ''Özgün içerikle'' tekrar yerinizi alırsınız. Sabırlı olun zamanla düzelecektir.:cool:

asiruzgar asiruzgar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Programcısı/Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

playbek adlı üyeden alıntı

aynı sorun bende var gereksiz çöplük backlink lerle uğraşmayın herşeyi kendiniz yapın zamanla yükseleceğinizden eminim mermer su'dan serttir fakat su mermere damla vura vura zamanla mermer delinir.

Dilara adlı üyeden alıntı

Eğer imzanızda ki site ise Dmoz'a eklenmesi uygun değil. (Footer, sidebar vb. hataları var) Yanlış seo çalışması yapmışsınız veya yapılmış. Kelimeniz'de yoksanız ''Özgün içerikle'' tekrar yerinizi alırsınız. Sabırlı olun zamanla düzelecektir.:cool:

arkadaşlar ben derdimi anlatamıyorum galiba siz nekadar çalışma yaptırırsanız yaptırın veya özgün girerseniz girin xyz sitelerinden verilen link sizin sitelerinizdeki sayfaları 1 sayfadan +100 üstü sayfalara taşır veya sayfaları siler.Bunu düzeltmeyide asla ve asla makaleyle yapamazsınız istediğiniz kadar içerik olsun çünkü farkındaysanız beni türkiye sıralamasına almamış footer ve sidebardada ne tür hatalar var ben göremedim w3 tenmi bahsediyorsun?
Ben türkiye sıralamasına almadığımı söylüyorum özgün yazı girmeye devam etmemi söylüyorsunuz.Makale ile backlink'in ne alakası var onuda bi düşünüp tekrar cevap verebilirmisin adı üzerinde backlink.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al