Merhabalar,
Konuya ilginin olduğunu görüyorum. Size sizin siteniz üzerinden bir kaç veri ile başarısızlığın nedenlerini sıralayacağım. Aynı zamanda tavsiyelerde bulunacağım.
Öncelikle şu fotoğrafta sitenize dışarıdan gelen linkleri görebiliyoruz yani backlink olayı. Herhangi bir backlink çalışması yapmamışsınız. Bu yüzden sitenizin domain değerleri çok düşük. Atıyorum x konusu hakkında çok detaylı üst düzey bir konuda içerik yazdığınızda bile Google'ın sizin sitenizi üst sıralara çıkarma konusunda kararsız kalacağını yüksek ihtimalle de çıkamayacağınızı düşünüyorum. Backlink sayılarınızı arttırın farklı farklı sitelerden link toplamaya çalışın.
İkinci olarak buraya ekleyeceğim resimde ise sitenizin top trafik getiren kelimelerinize bakıyorum.
(En önemli hit kaynaklarınızı fotoğraftan sildim, paylaşmak etik olmaz. Konuyu okuyanlar aynı konuları yazıp sizi alt sıralara düşürebilirler)
Bu fotoğrafta sağ tarafta volume denen olay yazdığınız içeriğin yani anahtar kelimenin arama motorlarında aylık ne kadar arandığı, Sizin başlıklarınız genellikle aranma hacmi düşük kelimeler, yani aranma hacmi yüksek konulara yönelik içerik hazırlayın ve üst sıralara oynayın ki başarı kazanabilesiniz. Aylık 1000 aranma hacmine sahip bir içerik yazıyorsanız. Ya ilk 3 te olun ya da hiç yazmayın yani ona emek harcamaya değmez.
Göze çarpan 2 büyük eksik. İçeriklerin aranma hacmine göre yazılmamış olması ve backlink eksikliği. Artı olarak sitenin hızı, ssl sertifikası .etc gibi SEO'ya etki eden eksiklerini tamamlamakta önemli.