-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Örneğin "patent " olarak arama yaptığımızda "patent" kelimesiyle hiç alakasız siteler ilk sıralarda. (Buradaki alakasız kelimesi domain kelimesi ile ilgili). Nasıl oluyor da ilk sıralara çıkıyorlar ?
Bu siteler üzerinde biraz araştırma yaptığımda ise gördüm ki site içeriğine dokunulmadan seo yapılmış. Sanki google'a reklam verilmiş gibi . Sonuç olarak : Siteye hiç dokunulmadan SEO nasıl yapılır?
'Profesyonel Seo ' tabiri burada devreye giriyor sanırım .
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SEO ikiye ayrılır biri İÇ SEO diğeri ise DIŞ SEO..İç SEO'yu bildiğinizi farzederek detayına girmiyorum.Dış SEO ise real hayatta birinin sizi tavsiye etmesi gibidir.Bunu backlink, tanıtım yazıları, trafik vs. ile sağlarsınız..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Araştırmalarımda ilk sıradaki sitelerde google backlink de çok düşük gördüm. Başka bişiyler var gibi, dediğim gibi sanki google'a reklam verilmiş gibi . ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Google a reklam verme niyetinde değilim adwords konusunda birraz bilgim var.
Seo ve tasarım yapan bir firma var . Çok kaliteli seo çalışmaları var. mesela haber kelimesi üzerine seo çalışmış ve çalıştığı site googleda ilk sayfada . bunu nasıl yapıyor öğrenmek istediğim bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
marmaraweb den bahsediyor olabilirmisiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Profesyonel bir cevap verecek yok mu ?
Yoksa bilgiyi paylaşmak istemiyor musunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
İşini bilen adam asdasd.com'u istediği kelimede ilk sıraya getirir, bilmeyen adam oyun.com'u oyun kelimesinde ilk 5 sayfaya sokamaz. Domainin çok az bir avantajı mevcut. En basit örneği haber kelimesinde yıllardır Hürriyet ilk sırada mesela. Habertürk ve ya haberler.com geriden geliyor.
Büyük başarılar elde etmek için zamanınızın büyük kısmını bu işe harcayıp giriştiğiniz sektörlerde geniş bir network (site ağı) kurmalısınız. 1-2 yıl boyunca tamamen özgün ve düzgün içerik üretip sitelerinizi beslerseniz maaşlı bir kaç eleman tutacak kadar zengin olursunuz. Ama bütün webmaster forumlarda gördüğüm kadarıyla çok az kişi adam gibi para kazanabiliyor, geriye kalanlar da zenginin malına züğürtlük yapıyor, 2-3 ayda bu işlerden zengin olmanın hayalini kuruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteye dokunmadan sadece backlink geliyor benim şu anda aklıma, ama yeterli olacağını da düşünmüyorum.