Sosyal Ağdan Gelen Yüksek Hitler |
10 Mesajlar | 1.323 Okunma |
teknozamane adlı üyeden alıntı
fakat bir ayrintiyi atladim diyelim yazdiğim yazi normal şekilde çikmadi ise birde sonuna site ismi yaziyorum böylece yazi çikiyor aramalarda örnek https://www.google.com.tr/#q=Google+yeni+bir+Nexus+cihaz+geli%C5%9Ftiriyor+-+Haberimport peki bu şekilde yapinca bir artisi olurmu site için yükselmek için aramalardaTrafik kaynakları
Belirli kaynaklardan trafik alan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez. Örneğin, yayıncılar tıklama başına ödeme yapılan programlara katılamaz, istenmeyen e-postalar gönderemez veya herhangi bir yazılım uygulamasının çalışmasının sonucu olarak reklam görüntüleyemez. Ayrıca, çevrimiçi reklamcılık hizmetinden yararlanan yayıncılar, sayfalarının Google'ın Açılış Sayfası Kalite Yönergeleri ile uyumlu olmasını sağlamalıdır.
Daha fazla bilgi edinin
İnternet kullanıcıları ve Google reklamverenleri için olumlu bir deneyim sağlamak amacıyla, Google reklamlarını görüntüleyen siteler aşağıdakileri yapamaz:
Tıklama başına ödeme, gezinme başına ödeme, otomatik gezinme ve tıklama değişim programları gibi tıklama veya gösterim sağlayan üçüncü taraf hizmetlerini kullanamaz.
İstenmeyen toplu e-postalar veya üçüncü taraf web sitelerinde istenmeyen reklamlar yoluyla tanıtım yapamaz.
Araç çubukları gibi yazılım uygulamalarının çalışması sonucunda, Google reklamlarını, arama kutularını veya arama sonuçlarını görüntüleyemez.
Pop-up'ları tetikleyebilen, kullanıcıları istenmeyen web sitelerine yönlendirebilen, tarayıcı ayarlarını değiştirebilen veya herhangi bir şekilde sitede gezinmeyi engelleyebilen bir yazılım tarafından yüklenemez. Herhangi bir reklam ağının veya satış ortağının bu tür yöntemleri kullanarak AdSense kodunuzu içeren sayfalara trafik yönlendirmemesini sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.
Site Google'ın Açılış Sayfası Kalite Yönergeleri ile uyumlu değilse, çevrimiçi reklamcılıktan trafik alamaz. Örneğin kullanıcılar, reklamınızın vaat ettiklerini kolayca bulabilmelidir.