lostyazilim
tr.link

Sosyal Ağdan Gelen Yüksek Hitler

10 Mesajlar 1.323 Okunma
acebozum
tr.link

teknozamane teknozamane WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Rize
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 4, (%100)
Sosyal ağda günlük 3 paylaşim yapiyorum siteme ortalama 400 ile 800 kişi arasi bir tekil kullanici geliyor ,ama bu google adsense için ban sebebiymiş zaten organik hit çök düşük ,bende paylaşirken facebookta şü şekilde örnek https://www.google.com.tr/#q=arama paylaşiyorum bu haldeyken bile ayni ziyaretçi geliyor ortalama şimdi öğrenmek istediğim bu şekilde paylaşim yapinca site için iyi olurmu

Aktuel20 . Com
wmaraci
webimgo

zaferkaankaraca zaferkaankaraca Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.okurkafe.com
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 5 / 66
  • Ticaret 1, (%100)
Direk arama sonucundaki sitene giden bağlantıyı verirsen sıkıntıda şimdiki gibi arama sonucunu verirsen problem olmaz çünkü tarayıcıdan arama yapıncada aynı url üzeirnden arama yapılıyor.

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
sosyal ağlardan gelen hiti neden banlasın adsense? hangi politikaya aykırı imiş? hem google hem de adsense sosyal ağları etkin kullandırmak için sürekli açıklama yapıyor öyle şey mi olur

• Üyelik 22.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Rize
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 4, (%100)

zaferkaankaraca adlı üyeden alıntı

Direk arama sonucundaki sitene giden bağlantıyı verirsen sıkıntıda şimdiki gibi arama sonucunu verirsen problem olmaz çünkü tarayıcıdan arama yapıncada aynı url üzeirnden arama yapılıyor.

fakat bir ayrintiyi atladim diyelim yazdiğim yazi normal şekilde çikmadi ise birde sonuna site ismi yaziyorum böylece yazi çikiyor aramalarda örnek https://www.google.com.tr/#q=Google+yeni+bir+Nexus+cihaz+geli%C5%9Ftiriyor+-+Haberimport peki bu şekilde yapinca bir artisi olurmu site için yükselmek için aramalarda

Ek Olarak:

NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

sosyal ağlardan gelen hiti neden banlasın adsense? hangi politikaya aykırı imiş? hem google hem de adsense sosyal ağları etkin kullandırmak için sürekli açıklama yapıyor öyle şey mi olur

organik %80 ise facebook %60 olacak diye bir kural var galiba bu tutmayinca banliyor adsense

Ek Olarak: fakat bir ayrintiyi atladim diyelim yazdiğim yazi normal şekilde çikmadi ise birde sonuna site ismi yaziyorum böylece yazi çikiyor aramalarda örnek https://www.google.com.tr/#q=Google+...+-+Haberimport peki bu şekilde yapinca bir artisi olurmu site için yükselmek için aramalarda

Aktuel20 . Com
wmaraci
wmaraci

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
AdSense hile karıştırmadığınız sürece hitinizin nereden geldiğiyle ilgilenmez. İçerikleriniz normalse ve ziyaretçiler kendileri giriyorsa hiçbir sıkıntı olmaz. Bu konuda "yüzde bilmem kaçı geçerse sıkıntı oluşturur" diyen birçok kullanıcı var fakat hitinin çoğunu sosyal ağlardan toplayan AdSense kullanan site de var. AdSense'nin amacı reklamları, ziyaretçiyle buluşturmak yani ziyaretçiyle reklam hilesiz buluşuyorsa sıkıntı yok.

kişi bu mesajı beğendi.

iyi.

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
organik %80 olunca facebook nasıl %60 olacak? adsense politikalarını da okudum ama hiç de sosyal ağların yüksekliğinin sıkıntılı olduğunu söylemiyorlar

Elimden Geliyor

zaferkaankaraca zaferkaankaraca Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.okurkafe.com
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 5 / 66
  • Ticaret 1, (%100)

teknozamane adlı üyeden alıntı

fakat bir ayrintiyi atladim diyelim yazdiğim yazi normal şekilde çikmadi ise birde sonuna site ismi yaziyorum böylece yazi çikiyor aramalarda örnek https://www.google.com.tr/#q=Google+yeni+bir+Nexus+cihaz+geli%C5%9Ftiriyor+-+Haberimport peki bu şekilde yapinca bir artisi olurmu site için yükselmek için aramalarda

Ek Olarak:

organik %80 ise facebook %60 olacak diye bir kural var galiba bu tutmayinca banliyor adsense

Ek Olarak: fakat bir ayrintiyi atladim diyelim yazdiğim yazi normal şekilde çikmadi ise birde sonuna site ismi yaziyorum böylece yazi çikiyor aramalarda örnek https://www.google.com.tr/#q=Google+...+-+Haberimport peki bu şekilde yapinca bir artisi olurmu site için yükselmek için aramalarda

Sıkıntı olmaz google insan değil, o kadar büyütme oda sonuçta bir makinedir. O kadar ileri gidemez. Sadece kelime analiziyle sana doğru sonucu verir.

• Üyelik 22.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Rize
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 4, (%100)

Malcolm X adlı üyeden alıntı

organik %80 olunca facebook nasıl %60 olacak? adsense politikalarını da okudum ama hiç de sosyal ağların yüksekliğinin sıkıntılı olduğunu söylemiyorlar

bu konuyla ilgili forumlarda bayaği yazilar var genelde ben dedğim şekilde olmasi yönünde

Aktuel20 . Com

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

teknozamane adlı üyeden alıntı

bu konuyla ilgili forumlarda bayaği yazilar var genelde ben dedğim şekilde olmasi yönünde

buyrun adsense politikaları "trafik kaynakları" adlı bölümü.

Trafik kaynakları

Belirli kaynaklardan trafik alan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez. Örneğin, yayıncılar tıklama başına ödeme yapılan programlara katılamaz, istenmeyen e-postalar gönderemez veya herhangi bir yazılım uygulamasının çalışmasının sonucu olarak reklam görüntüleyemez. Ayrıca, çevrimiçi reklamcılık hizmetinden yararlanan yayıncılar, sayfalarının Google'ın Açılış Sayfası Kalite Yönergeleri ile uyumlu olmasını sağlamalıdır.
Daha fazla bilgi edinin
İnternet kullanıcıları ve Google reklamverenleri için olumlu bir deneyim sağlamak amacıyla, Google reklamlarını görüntüleyen siteler aşağıdakileri yapamaz:

Tıklama başına ödeme, gezinme başına ödeme, otomatik gezinme ve tıklama değişim programları gibi tıklama veya gösterim sağlayan üçüncü taraf hizmetlerini kullanamaz.
İstenmeyen toplu e-postalar veya üçüncü taraf web sitelerinde istenmeyen reklamlar yoluyla tanıtım yapamaz.
Araç çubukları gibi yazılım uygulamalarının çalışması sonucunda, Google reklamlarını, arama kutularını veya arama sonuçlarını görüntüleyemez.
Pop-up'ları tetikleyebilen, kullanıcıları istenmeyen web sitelerine yönlendirebilen, tarayıcı ayarlarını değiştirebilen veya herhangi bir şekilde sitede gezinmeyi engelleyebilen bir yazılım tarafından yüklenemez. Herhangi bir reklam ağının veya satış ortağının bu tür yöntemleri kullanarak AdSense kodunuzu içeren sayfalara trafik yönlendirmemesini sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.
Site Google'ın Açılış Sayfası Kalite Yönergeleri ile uyumlu değilse, çevrimiçi reklamcılıktan trafik alamaz. Örneğin kullanıcılar, reklamınızın vaat ettiklerini kolayca bulabilmelidir.

bu da link

Elimden Geliyor

elis elis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 17 / 57
  • Ticaret 0, (%0)

Malcolm X adlı üyeden alıntı

buyrun adsense politikaları "trafik kaynakları" adlı bölümü.

bu da link

Ya arkadaşlar Bende Facebook'ta reklam veriyorum fakat benim Organik hitim çok yüksek olduğu için sorun yok. Fakat insanlar bu konuyu hurafe haline getirdiler. Programla dedikleri otomatik tıklamayı sağlayan Programlar. Makalede Sosyal ağlar diye bir beyanat var mı? yok. 3. taraf paylaşımlardan hit çekebilirsiniz fakat tıklamaya teşvik edici her şey banlanmak için sebebdir.

nazarca.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 8 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 8 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al