-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Diyelim bir instagram hesabımız var ve ürün satıyoruz, veya facebookta bir diziye ait fan sayfamız var, veya youtube kanalımız var veya bionluk, sadeceon gibi sitelerden satış yapıyoruz. Bu hesaplara seo yapılır mı anahtar kelimeye ? Yani instagramda takı sattığın hesaba takı , kolye vb gibi kelimeler ile seo yapsak, facebooktaki dizi sayfasına anahtar kelimeler ile seo yapsak, bu işe yarar mı ? Var mı bu konu hakkında bilgisi olan, seocu arkadaşlar ne dersiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seocu değilim ama mantıken siteler otoriter olduğu için hacklink tipi seoların bile fayda edeceğini ve büyük yüklenmelerin bile sorun çıkartmayacağını düşünüyorum. Tabi ki bu şahsi kanaatim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Zaten bir facebook sayfası web sitesine oranla çok daha kolay üst sıralarda çıkıyor, daha önce bir dizi için hem site hem facebook sayfası açmıştım, aramalarda önce facebook sayfası sonra siteler çıkardı. Rekabetli kelimelerde sosyal hesaplara seo çalışsak acaba ilk sıralarda çok rahat çıkarabilir miyiz çok merak ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bencede, buna bir seo uzmani aciklik getirse cok iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben biri ile görüştüm;
sosyal medya hesaplarına çok etki etmez , Zaten her gün milyonlarca backlink alıyor sosyal medya siteleri.senin sayfana aldığın link değeri tüm sitenin sayfalarına yayılıyor.Yani sen alsan da boşa kürek çekmiş olursun
Sosyal medyada popüler bir hesap olup tt yapabilecek kadar etkili olursa SEO'da işine bayağı yarar