-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
reddit ve benzeri sosyal imleme sitelerinde linklerin paylaşılması faydalıdır. Ancak şunu göz ardı etmemek gerek. Paylaştığımız linklerde geri dönüşler nedir?
Eğer siteye trafik çekebiliyorsak kesinlikle faydalıdır. Backlink olsun mantığı ile yapılan paylaşımların faydası olmayacaktır.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google sosyal paylaşım sitelerinde yapılan paylaşımlarda linklerin Google Url kısaltma servisi ile yapıldığında daha etkili olduğunu açıklıyor.
Bir diğer husus, sıradan sosyal imleme sitelerini bilmiyorum ama kullanıcıların doğrudan kendi profilleri olan (facebook,twitter,instagram vs.) gibi sitelerin gelecekte şuankinden bile daha çok faydalı ve etkili alacağı düşüncesindeyim. Kaldı ki geçtiğimiz günlerde Facebook verilerini Google ile paylaşacakmış gibi bir şeyler duydum her ne kadar doğru yalan bilmiyorum araştırmadım.
Şahsi fikrim bu yönde.
Ha birde şunu unutmayın Google kazanç getirmeyece, rant sağlamayacak hiç bir işe girmez. Onun gözünde herkes müşteridir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eem
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sosyal imleme derken fb,tw mı kastediyor bunların faydası olmaz mı seo açısından?
Subject
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Program Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sosyal imleme geçmişte arama motoru botlarının sıkça dolaşıp referans aldığı siteler olsa da 2011-2012 yılında yapılan Penguen algoritması ile “sadece link çıkışı yapan link çöplüğü siteler” olarak işaretlenmiş ve etkisini tamamen yitirerek SPAM durumuna geçen zararlı sitelerden olmuştur.
Kaynak : SEOHocasi