-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar siteme alt sayfalarıma tanıtım yazısı aldım fakat 3 kelimede hala bir kıpırdama yok siteme aldığım ilk tanıtım yazısıydı fakat aldığım site çok düşük alexalı 10 yıllık bir site sağlam site yani bu kelimelerde aldığım site hep benden önde çıkıyor yani 8. sayfadaysa ben 11 12 . sayfada seyrediyorum diğer 2 kelimem de sıralamada yok ama aldığım site sıralamaya girmiş :D Tanıtım yazısını 2.5 hafta önce falan aldım şimdi etki etmesi için biraz daha zaman mı var yoksa 1 2 ay sonra tanıtım yazısı etki etmeye başlar mı ya da 1 adet tanıtım yazısı kelime bazlı yükselme de yetersiz mi daha mı çok almam gerekiyor ondan mı kıpırdanma olmadı sizce ?
the
Mekatronik.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlink ve ziyaretçi oranını eşit oranda arttırmalısınız.
Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
finans
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tanıtım yazısını bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Sitem uçacak kaçacak gibi algı uyandırmasın. Seo uyumlu kaliteli içerik candır. Google'da benim düşünceme göre parası olan düdüğü çalmıyor. Keyword kelimelerinizi artırmaya çalışın. Bulabiliyorsanız yazılmamışı yazın. Başlıkları özenle seçin. Yeniyseniz ''Limon Nasıl Sıkılır'' yerine ''Yeşil Limon Nasıl Sıkılır'' şeklinde ilerleyin. Sosyal medyaya önem verin. Siteniz Google'un gözünde biryerlere gelsin. Sonra siteniz canlanmaya başlar. İçerik ve ziyaretçi oranınıza görede tanıtım yazısı, banner vs. alırsınız.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
tanıtım yazıları eskiden çok daha etkiliydi siteyi kur haftada 2 tane tanıtımyazısı al 2 ay içinde ilk sayfada yer garantiydi ancak artık tanıtımdan ziyade tanıtımın tanıtımını almak ve içerik önemli
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Sadece 1 tane tanıtım alarak kelimelerde yükselme beklemeyin. Ve sadece tanıtım yazısı almakta yeterli değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ben yıllardır tanıtım yazısı satıyorum, aynı zamanda sitelerimden birbirlerine tanıtım yazısı veriyorum. Sürekli bir şeyler deniyorum. Son zamanlarda tanıtım yazısının ve linkin etkisi epey düştü. ufak bir kıpırdanma için en az 5-10 tanıtım yazısı almak lazım. Bu şu anlama geliyor, 500-1000 hitli bir sitem olsun aylık 50-100 tl gibi bir reklam gelirim olsun istiyorsan tanıtım yazısına harcadığın parayı geri alman zor. Ama ciddi bir sağlık, turizm sitesi isen veya sağlam ciro yapan bir firmaysan diğerleri ile rekabet için tanıtım yazısı alman faydalı olur.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar site kurumsal firma sitesi ana sayfa ve alt sayfa içerik aynı yani bu siteleredemi tanıtım yazısı işlemiyor ?