-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu konularda tecrübesi olan kişiler yardım ederse sevinirim...
- Bir siteden farklı zamanlarda 10 tanıtım yazısı mı almak, yoksa 10 farklı seteden 1 adet tanıtım yazasımı almak daha etkilidir...
- 10 tanıtım yazılarını nasıl paylaştırmak geriyor, ana domain, konuya veya katagoriye....
- Sadece tanıtım yazısı alsam bir süre sonra siteye olumsuz etki eder mi?
- Tanıtım yazısı dışında hangi linklere (Footer, edu, wiki, forum tanıtım, vs.) ağırlık vermeliyim...
- Footer link almak bir site için ne kadar zamanda olmalı, sonrasında linklerin silinmesi durumda etkisi ve ya değeri yüksek olmayan bir siteden footer link almak... Etkileri neler olur?
- Forum tanıtımlarının etkisi kalıcı mıdır?
byturk80
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
makale
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 farklı siteden bence benim görüşüm bu iyi oluyor bende aynısını denedim faydası oluyor
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Farklı sitelerden farklı makaleler ile almak etkili olur. Ancak tek bir makale ile yüzlerce forumdan aynı tanıtım yazısı çok zararlı oluyor. En güzeli aynı kategori de benzer sitelerden fiyatı yüksek dahi olsa tanıtım yazısı almak ve tanıtım yazısında yükselmek istediğiniz kategori veya anadomaine bağlantı vermek ama tek bağlantı. Bunun dışında footer link olayı da çok sakat yüzlerce bağlantı oluşuyor sonra bir anda kaldırılıyor. Aslında sade bir mantık üzerinden işleri yaparsanız yararını görürsünüz. Az ama öz olsun. Aynı parayı harcar daha iyi sonuç alırsınız.
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
"sizi 1 kişi 10 defa önerirse mi daha etkili olur yoksa 10 farklı kişinin sizi 1 defa önerirse mi tabi ki 10 farklı kişinin sizi önermesi daha etkili olacaktır. "
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Biyomedikal Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Herşeyin azı karar çoğu zarardır, kendi kategorinizle ilgili link alırsınız faydasını görürsünüz