koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bir sorun var imzadaki sitem için mesela bir kelimede yükselmek için bireysel ne çalışma yapmam gerekir parasız bi şekilde ne yapabilirim mesela tarih kelimesinde google de yükselmek için ne tarz calismaliyim yanı misal tarih diyorum herhangi bir kelime de olabilir lütfen yardım bu işi anlamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Anahtar kelimeler belirlemeniz lazım, bunu google keyword tools ile kolayca yapabilirsiniz. Ondan sonra belirlediğiniz aranması iyi olan anahtar kelimelerde google da tek tek arayıp sitelerde yayınlanma hallerine bakarsınız. Eğer çok içerik bulamayıp hemen o anahtar kelime hakkında 200-300 Kelime özgün ve seo uygun yazar ve anahtar kelimenizi makale içinde kullanırsanız, siteniz direk o kelimede yukarı çıkar. En doğal yöntemi budur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Tarih ile ilgili blogları bul ve yorum backlink bırak içerisinde tarih geçen. Forumlarda konu aç ve siteye yönlenmeeri için tarih kelimesine link ver. Paravan bloglar aç içeriğini biraz doldur tarih ile ilgili makalelerde sitene link çıkışı ver. Sözlükler de de bu şekilde. Karşılıklı tanıtım yazısı al. Forumda yorum gruplarına katıl. Sosyal medyada aktif ol ve tarih kelimesi üzerinden paylaşımlar yap. Site içi optimizasyonda tarih kelimesini başlıklarda ve konularda yeterli oranda kullan. Aklıma bu kadar geldi şimdilik.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Tarih gibi kelimelerde yükselmeniz oldukca zor ve zaman isteyen bir şey, bunun için anahtar kelimelerden başlamanız en mantıklı olanı.