-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tıp Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İmzalamıştım zaten.
Bu kampanyanın başarıya ulaşması lazım. Bundan en çok bizim gibi küçük ölçekli site sahipleri etkileniyor.
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medyada çok fazla aktif takipçiye sahip olan arkadaşlar varsa anlaşalım twitterda tt yapalım. Belki Matt Cutts fark eder. Yoksa böyle imza toplamayla fark edilebileceğimizi sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
iş adamı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İmzamı atmıştım. Şu mübarek günde aklıma geldikçe ağzımdan giden gidiyor. Allah bunların öyle bi belasını versin ki elinde avcunda değil hit, hiç bir şey kalmasın. Ne site açtıysam adamlar spam yapıp geçti. Sektörel sitemde bile onlarca kez spam ile geçildim. Emekçinin hakkına girenler iflah olmaz. Burdan o spamcı diğer küçük sitelere de sesleniyorum. Gittiğiniz yol yol değil. Ne kazanıram kar demeyin. Gün gelir 1 ekmeğe muhtaç kalırsınız da yanınızda 1 kişi kalmaz. Hakkıma giren sitelere ben hakkımı burada da öteki tarafta da helal etmiyorum!
İmza atmayan webmasterlar varsa lütfen atsın. Gün gelir anlık 300 tekil yakalarsınız bir haber sitesi çıkagelir spam yapar seni geçer hitin 50ye iner. 3 yıl emek verip 1. sıraya çıkardığın siten 1 aylık site ile geçilir ya işte o zaman kahrolursun! Yol yakınken sende imza at.
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
İmza atıldı umarım bir şeyler çıkar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Verdim imzamı hadi hayırlısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
biz de bu sitelere nasıl reklam veririz, google adwords günlük 50 tl bayılıyorum, belki bu haber sitelerine parayla sayfa haber yaptırsak site google da ilk sıralara gelir? nasıl oluyor bu işler