-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Katılım 187 euro mu? Kendi kendilerine takılırlar artık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Etkinlik programına da katılımcılara da göz attım. Fikrim: kendi kendilerine takılırlar!
2 kişi bu mesajı beğendi.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Böyle bir etkinliğin Türkiye'de yapılması beni onurlandırdı açıkçası. Katılacak arkadaşlar izlenimlerini bizimle de paylaşırlar umarım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
burda gördüğüm tek şey seozoeo nun kendisi için bulunamayacak nitelikte bir reklam yapılıyor olmasıdır. ayrıca bu parayı verecek birçok kişi sanmıyorum.. en önemlisi birde google adwords adına berna hanım katılacak bize google adwords tatktiklerinimi verecek bence hayır.. zati google adwords için taktik bilmeye gerek yok bir kaç ayrıntıyı bilmek gerekir.. bence burda yiğit bey ve firması reklamı anlamında iyi bir yol alacaktır başka hiç bir faydası yoktur benim kjişisel fikrim...
En önemlisi bunu hiç kimse unutmasın herkes tutturmuş seo taktikleri bilmem ne böyle birşey yok bu bilgiye sahip olanlarda kimse bilgisini taktiklerini kolay kolay paylaşmaz... hele böyle bir toplantıda hiç paylaşılmaz herzamanki sıradan özgün içerik, kopya içerik, spam, backlink sıradan şeyler söylenir ben daha şöyle güçlü bir anahtar kelimede özgün içerikle ilk sayfaya çıkan kimseyi görmedim... arkaadaşlar her okuduğunuza inanmayın seo olayı çok farklı ayrıntılarda gizli...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
55, (%100)
Amaç zaten business segment :) Öyle olmasaydı katılım bedeli 5 euro olurdu.
1 kişi bu mesajı beğendi.