lostyazilim

Türkiye'nin ilk uluslararası SEO etkinliğini ve indirim kodunu kaçırmayın!

7 Mesajlar 1.166 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
SEO ile ilgilenenlerin haberdar olması ve kaçırmaması adına paylaşmak istedim. Web sitemiz WeBeyn okuyucularına sağladıkları indirim kodunu da bilet almak isteyenler için aşağıda paylaşıyorum. :)

Türkiye’nin ilk uluslararası SEO etkinliği SEOZONE 2013, SEOZEO tarafından 21 Eylül 2013 tarihinde düzenleniyor.

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslarası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliğin konuşmacıları arasında dünyanın en büyük SEO araçlarından MajesticSEO’nun kurucusu ve halen pazarlama direktörü olan Dixon Jones, dünyanın en popüler SEO ajanslarından Distilled’ın danışman ekibini yöneten Stephanie Chang, dünyanın en popüler Inbound Pazarlama ajanslarından iAcquire’ın Inbound Marketing direktörü olan Michael King ve Google Türkiye’den Berna Eriş gibi isimler yer alıyor.

İndirim kodu hediye

Tek kişilik katılımın 187 Euro olduğu ve 10:00 – 18:00 saat dilimi arasında gerçekleşecek olan SEOZONE 2013 etkinliğinin biletini “WEBEYN60” indirim kodunu kullanarak satın alabilirsiniz. Siz okuyucularımıza özel sağlanan indirim kodunun 60 Euroluk olduğunu belirtelim.

Ülkemiz için ilklerden olan SEO etkinliği, birçok SEO meraklısını bir araya getirecek.

Haber kaynağı: http://www.webeyn.com/turkiyenin-ilk-uluslararasi-seo-etkinligi-seozone-2013/

wmaraci
reklam

SerdarKara SerdarKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Fuarcılık ve organizasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)
Katılım 187 euro mu? Kendi kendilerine takılırlar artık.
FilmlerBizden

kişi bu mesajı beğendi.

Google'a "Blog Hocam" yazın.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
İndirim koduyla 127 Euro olan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi gibi bir alanda düzenlenecek olan ve alanında uzman yabancı kişilerin büyük çoğunluğu sağladığı böyle bir etkinlik için fiyat fazlasıyla uygun bence.

Etkinlik programına gözatmanızı öneririm.

Serdar Kara adlı üyeden alıntı

Katılım 187 euro mu? Kendi kendilerine takılırlar artık.

SerdarKara SerdarKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Fuarcılık ve organizasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)
Etkinlik programına da katılımcılara da göz attım. Fikrim: kendi kendilerine takılırlar!
FilmlerBizden DisOrientedb

kişi bu mesajı beğendi.

Google'a "Blog Hocam" yazın.
wmaraci
wmaraci

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Böyle bir etkinliğin Türkiye'de yapılması beni onurlandırdı açıkçası. Katılacak arkadaşlar izlenimlerini bizimle de paylaşırlar umarım :)
Atakan GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

seotasarim seotasarim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
burda gördüğüm tek şey seozoeo nun kendisi için bulunamayacak nitelikte bir reklam yapılıyor olmasıdır. ayrıca bu parayı verecek birçok kişi sanmıyorum.. en önemlisi birde google adwords adına berna hanım katılacak bize google adwords tatktiklerinimi verecek bence hayır.. zati google adwords için taktik bilmeye gerek yok bir kaç ayrıntıyı bilmek gerekir.. bence burda yiğit bey ve firması reklamı anlamında iyi bir yol alacaktır başka hiç bir faydası yoktur benim kjişisel fikrim...

En önemlisi bunu hiç kimse unutmasın herkes tutturmuş seo taktikleri bilmem ne böyle birşey yok bu bilgiye sahip olanlarda kimse bilgisini taktiklerini kolay kolay paylaşmaz... hele böyle bir toplantıda hiç paylaşılmaz herzamanki sıradan özgün içerik, kopya içerik, spam, backlink sıradan şeyler söylenir ben daha şöyle güçlü bir anahtar kelimede özgün içerikle ilk sayfaya çıkan kimseyi görmedim... arkaadaşlar her okuduğunuza inanmayın seo olayı çok farklı ayrıntılarda gizli...
isousluer 0Derece

kişi bu mesajı beğendi.

ayhankaraman ayhankaraman SEO Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 169 / 65
  • Ticaret 55, (%100)
Amaç zaten business segment :) Öyle olmasaydı katılım bedeli 5 euro olurdu.
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al