-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence uzun süre kullandığın link yapısını bozma çünkü arama motorları çoktan indekslemişdir. bir süre hitinde değişmeler olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben sadece görüşümü belirttim. kimse süre söyleceğini tahmin etmiyor. google gibi sitelerden gelen hit url yapısı bozulduğundan ulaşmak istedikleri yere ulaşamayıp direk çıkar. yeni yapıyı google indeklemsi ne kadar sürer bilmem ayrıca sitedeki sayfa sayısına göre de değişir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
en kısa zamanda linklerinizi düzene sokmanız sizin yararınıza olur. bir süre mutlaka hitlerde düşüş olacaktır ama tahminen 1 ay'a kadar hitler düzelir. buna benzer bir çalışma yapmıştım bende bu şekilde olmuştu. kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
301 ile otomatik konu yönlendirmesi yapabilirsin ziyaretçilerin kaçmaması açısından ama mutlaka hitlerde ciddi düşüş olacaktır, toparlanması konusunda kimse net süre veremez diye tahmin ediyorum. sitemap rss güncellemeleri ve sık pingle en az kayıpla geçişi tamamlayabilirsin diye umuyorum.
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Yada hiç ellemesem mi? forum sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bencede rahatsız etmiyorsa işleyişe mani değilse hiç ellemeyin, yada illa yapacağım diyorsanız da hit'inizin en düşük zamanlarında yapın güncellemeyi, Örn : kimi siteler için okullar kapandığında :)