-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba web sitemde 400 yakın ürün var bu ürünlerin bir çoğunda ilk 5 sıralamanın içindeyiz.
Backlink için bu ürünlere 400 adet makale yazdırdım. fakat backlink eskisi kadar yararı olmadığını düşünüyorum.
Bu 400 adet makaleyi nasıl değerlendirerek siteme daha fazla yararı olur diye fikirlerinizi almak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo Danışmanlığ
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz backlink hizmeti vermiyoruz.Fakat eskisi kadar değeri yoktur demek yanlış olur.Önemli olan hangi siteden aldığınızdır. Size önerim one page seo kontrolü yaptırıp bir değerlere bakınız.Belki gözden kaçan bir şeyler olabilir.Bu bağlamda çalışma yapmanız daha yararlı olacaktır.
Ece ORDU| Seo Danışmanı
kadirckr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlink SEO konusunda önemi olan en önemli etkendir. Eskisi neyse şimdi 10 katı daha önemli. 400 makale yazdırmanızın mantığını çözmüş değilim,Ürün açıklaması falan mı? sitenizi PM den iletirseniz işinize yarayacak öneriler yapabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
the
Mekatronik.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi çapımda backlink alıyorum kendi siteme şahsen faydasını görüyorum. Aynı kategoride site olması çok etkili hocam
Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay
kadirckr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
granices.com ise bahsi geçen site, e ticaret olarak değerlendirilmesi yanlış. Site'de satın al butonu göremedim. Zaten böyle iddianız olmamış.
sancar
Seo'nun bi tık ötesi.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo - Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenizde dil desteği göremedim özellikle orta doğu için arapça, ingilizce müşteri potansiyelinize yeni bir boyut katabilir iç piyasa biraz sıkıntıda çünkü,backlink kaliteli ise işe yarar diye düşünüyorum o makaleleri haber sitelerinde yayınlatırsanız en azından bir kısmı değerlenmiş olur